SenseJLF Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Witam.Pobrałem mod pack zainstalowałem łącznie ze skórkami na czołgi i niestety mi nie trybią :(Wszystkie inne wybrane z listy mod'y działają pięknie poza tym jednym jedynym :( Generalnie zainstalowana gra była czysta tj. akurat po wprowadzeniu aktualizacji robiłem format dysku więc modpack instalowałem do świeżo pobranej i zainstalowanej gry. Z góry dzięki za pomoc.PozdrawiamSenseJLF Quote
Administrator Aslain Posted August 6, 2014 Administrator Posted August 6, 2014 I jeszcze logi zalacz, wtedy bede mogl sprawdzic, do tego czasu nie moge. Quote
SenseJLF Posted August 6, 2014 Author Posted August 6, 2014 który plik dokładnie bo wcześniej dodawałem 4 i teraz nie wiem czy dobre czy nie ;) Quote
Administrator Aslain Posted August 7, 2014 Administrator Posted August 7, 2014 który plik dokładnie bo wcześniej dodawałem 4 i teraz nie wiem czy dobre czy nie ;) Jakie pliki pisze w instrukcji, nie mam czasu nonstop o nich pisac :) http://aslain.com/index.php?/topic/8-jak-zg%C5%82osi%C4%87-problem/ Quote
SenseJLF Posted August 17, 2014 Author Posted August 17, 2014 Ok dołączyłem teraz 6 plików ;)Może te właściwe ;)Pozdrawiam. _Aslains_Installer_Options.inf _Aslains_Installer_CompList.log _Aslains_Installer.log python.log xvm.log Cleaner.log Quote
Administrator Aslain Posted August 18, 2014 Administrator Posted August 18, 2014 Sciagnij nowy instalator, uzywasz jakiegos starego w wersji 3.8.2.... na nim nie dziala pobieranie DLC sporej ilosci rzeczy. Quote
SenseJLF Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 Pobrałem najnowszy przy instalacji wybrałem standardowo opcje "czysta instalacja" i usuń DLC no i niestety nie pomogło :( No ale nic to ... może czas kompa wymienić ;)Swoją drogą dzięki wielkie za pomoc ;) Quote
Recommended Posts