muminek133 Posted November 28, 2021 Posted November 28, 2021 Zainstalowałem modpacka i zaznaczyłem opcje : usuń chmury , niestety na mapach : berlin i ghost town nadal są chmury. Quote
Administrator Aslain Posted November 28, 2021 Administrator Posted November 28, 2021 Zalacz logi i replaye z tych bitew. Quote
lolop Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 (edited) W dniu 28.11.2021 o 20:53, muminek133 napisał: Zainstalowałem modpacka i zaznaczyłem opcje : usuń chmury , niestety na mapach : berlin i ghost town nadal są chmury. Potwierdzam na tych mapach oraz , są chmury także na mapie : Erlenberg , świeżo zainstlowany modpack. Zresztą w folderze : World_of_Tanks\res_mods\1.14.1.4\maps\skyboxes , brakuje tych map , więc chmury są. Jeśli znajde jeszcze jakąś to dopisze. Edited December 6, 2021 by lolop korekta Quote
Administrator Aslain Posted December 6, 2021 Administrator Posted December 6, 2021 Ale ja w modpacku nie mam modów których zadaniem jest usuwanie chmur, mam tylko usuwanie mgły i odblasków na aktywnym obszarze map. Jest jeszcze nocne niebo, ale ten mod nie jest odemnie zależny. Jeszcze wazna informacja: moje mody nie usuwaja mgły po za granicami mapy, jest to celowe, bo usuniecie tam mgly mega utrudnia percepcję mapy. Quote
lolop Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 9 minut temu, Aslain napisał: Ale ja w modpacku nie mam modów których zadaniem jest usuwanie chmur, mam tylko usuwanie mgły i odblasków na aktywnym obszarze map. Jest jeszcze nocne niebo, ale ten mod nie jest odemnie zależny. Jeszcze wazna informacja: moje mody nie usuwaja mgły po za granicami mapy, jest to celowe, bo usuniecie tam mgly mega utrudnia percepcję mapy. W modpacku , a dokładnie : Wot Tweaks , na dole jest opcja : Wyłącz chmury na niebie , jeśli nie jest to zależne od ciebie , możesz napisać z kim mogę się skontaktować by zaktualizował moda ? Czy przypadkiem nie jest to : Hawgs lub _HawgJaws_ ? Quote
Administrator Aslain Posted December 6, 2021 Administrator Posted December 6, 2021 Aaah, no tak, faktycznie jest taka opcja. Zobacze czy sie nie przedawnil ten mod. Nie, Hawg nie ma nic z tym wspolnego w moim modpacku. 1 Quote
Administrator Aslain Posted December 6, 2021 Administrator Posted December 6, 2021 Recznie zaktualizowalem na czuja (to nie moj mod), w kolejnym modpacku bedzie moze lepiej na tych mapkach. W sumie dodalem ok 9 mapek. 1 Quote
Recommended Posts