ch3rry Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 Dzień dobry, Mam pytanie odnośnie wskaźnika penetracji pokazującego realną wartość pancerza oraz penetracji potrzebnej do przebicia, czy jest to cheat? Chciałbym rozwiać swoje wątpliwości? Quote
Administrator Aslain Posted February 1, 2023 Administrator Posted February 1, 2023 Nie jest to cheat, w mojej paczce nie ma cheatów. Quote
Postrach_ Posted April 10, 2023 Posted April 10, 2023 W ostatnim czasie wskaźnik ten "zniknął" Instaluję te same mody już od dłuższego czasu a od chyba dwóch aktualizacji tego wskaźnika nie ma został on usunięty z paczki czy trzeba zaznaczyć jakąś dodatkową opcję? Quote
Administrator Aslain Posted April 10, 2023 Administrator Posted April 10, 2023 14 minutes ago, Postrach_ said: W ostatnim czasie wskaźnik ten "zniknął" Instaluję te same mody już od dłuższego czasu a od chyba dwóch aktualizacji tego wskaźnika nie ma został on usunięty z paczki czy trzeba zaznaczyć jakąś dodatkową opcję? W dzienniku zmian informowałem o tym aby wybrac niektóre mody ponownie bo zmieniłem tam troche nazwy i strukturę 🙂 także śledzić changeloga! 🙂 Wybierz to ponownie w paczce i bedzie ok. Quote
Postrach_ Posted April 10, 2023 Posted April 10, 2023 Wybacz dopiero zapoznaję się z Forum Czy mógł byś mi wskazać miejsce gdzie znajdę informację o tej modyfikacji? lub jaką opcję wybrać w paczce by przywrócić tą opcję? Quote
dreacko Posted May 22 Posted May 22 Czy zaszły jakieś zmiany z wskaźnikiem penetracji? Właśnie zainstalowałem paczkę z modami i mimo zaznaczenia opcji ze skrina powyżej nie wyświetla mi się on Quote
Administrator Aslain Posted May 22 Administrator Posted May 22 14 minutes ago, dreacko said: Czy zaszły jakieś zmiany z wskaźnikiem penetracji? Właśnie zainstalowałem paczkę z modami i mimo zaznaczenia opcji ze skrina powyżej nie wyświetla mi się on pierwsze słyszę Quote
Recommended Posts