Kris_Poland Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 (edited) Słuchajcie możecie mi powiedzieć jak sprawdzić jaki miałem celownik, po zmianach w grze i instalacji trzeba ponownie go wybrać nie mam pojecie czy jest on wo gole dostępny, a juz kilkukrotnie instaluje z rożnymi wersjami celownika czy można podejrzeć to gdzieś w konfiguracji, czy w pliku wot replay ? cecha charakterystyczna, różowe tlo podczas przeładowywania które jest uzupełniane do pełności okręgu kolor prawdopodobnie błękitny Edited March 5, 2023 by Kris_Poland Quote
Administrator Aslain Posted March 5, 2023 Administrator Posted March 5, 2023 Raczej ciężko bez filmu lub screenshota, w replayach nic nie znajdziesz. Jedynie jakies tare logi, moze z Twoich wcześniejszych reportów tu na forum? To z poprzednich zgłoszen ze Stycznia co zalaczyles: _Aslains_Installer_CompList.log _Aslains_Installer_Options.inf Quote
Kris_Poland Posted March 5, 2023 Author Posted March 5, 2023 dziękuje, jak poszukac celownika w tym pliku, pod jaka nazwa jest ? sorry ale poprostu nie wiem celownik: J1mB0 v3 (niebieski) 😉 czyli defacto nie robi sie kopia konfiguracji przed zastąpieniem ? jest to poważny problem gdyz coraz częściej trzeba wybierać opcje które zostały raz skonfigurowane a po miesiącach po prostu nie mamy wiedzy jak to bylo rzeczywiście ustawione czy można konfiguracje exportowac do pliku kopii ? fajnie by instalator miał taka opcje, by w jakiś sposób gdzieś na bok zapisywać konfiguracje np: zapisuj do 10 kopii instalacji konfiguracji... jakkolwiek by zrobiłoby sie to dobrze to byśmy mieli mniej pracy w tej kwestii i zagwozdki umysłowej Quote
Kris_Poland Posted March 5, 2023 Author Posted March 5, 2023 niestety to nie jest JImbo, celownik rożni się, nie ma kolka z postępem lądowania magazynka Quote
Administrator Aslain Posted March 5, 2023 Administrator Posted March 5, 2023 Instalator pamieta wybrane mody, chyba ze go odinstalujesz, wiadomo na innym kompie czy koncie to niekoniecznie bedzie zapamietane, wiec nalezy zabezpieczyc sobie plik .inf lub wyeksportowac pliki rejestru. Tutaj informacje: Quote
HEGMAN Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 4 godziny temu, Kris_Poland napisał(a): niestety to nie jest JImbo, celownik rożni się, nie ma kolka z postępem lądowania magazynka Może sprawdź sobie jeszcze ustawienia celownika w zakładce w grze.Tam masz do wyboru co ma wyświetlać np: Kółko z postępującym ładowaniem etc. Quote
Kris_Poland Posted March 8, 2023 Author Posted March 8, 2023 On 3/6/2023 at 1:05 AM, HEGMAN said: Może sprawdź sobie jeszcze ustawienia celownika w zakładce w grze.Tam masz do wyboru co ma wyświetlać np: Kółko z postępującym ładowaniem etc. cześć, pewnie był to miks konfiguracji Aslaina i Wota opcja w grza zaimplementowana dzieki Quote
Recommended Posts