Jump to content

Automatyczny demontaż i montaż wyposażenia

Recommended Posts

Posted

Witam. 

Może ktoś wie czy istnieje lub powstaje mod dzięki któremu można by automatycznie demontować i montować wyposażenie np. z nagród mając wykupionego wot plusa?

Jeśli nie to moim zdaniem ciekawa propozycja na moda. Pozdrawiam

• Administrator
Posted

WoT Plusa nie ma w Warships, może wysłałeś posta w złym dziale? Jeśli tak to daj znac a przeniose tam, w paczce jest mod do demontażu i montażu dla WoT Plus.

• Like 1
Posted

Hm oczywiście, że chodziło mi o WOta. Jakimś cudem coś źle wybrałem. Sorki.

A jak jest ten mod podpisany w paczce i w którym sektorze go znajdę?

Posted

Dzięki wielkie. Jest jeszcze problem ponieważ dziś po instalacji tej najnowszej wersji Twojej paczki non stop wywala z gry z komunikatem połączenie z serwerem zostało przerwane;/

• Administrator
Posted
21 minutes ago, Jigsaw said:

Dzięki wielkie. Jest jeszcze problem ponieważ dziś po instalacji tej najnowszej wersji Twojej paczki non stop wywala z gry z komunikatem połączenie z serwerem zostało przerwane;/

To raczej wina serwera, czasami tez tak mogl robic XVM. Nie mam na to wplywu tak czy siak.

• Administrator
Posted

Prosze bardzo 🙂 Milego grania - pewnie będziesz miał pytania co do moda od zakladania/sciagania - on jest nadal w rozwoju takze musisz wziasc poprawke. Ja go jeszcze nie uzywalem, wiec jesli masz pytania co do tego jak go okielznac to proponuje wejsc na moj discord i gadac z Kurzdorem (po ang./ukrainsku).

• Like 1
  • Administrator
Posted

Generalnie tak, ale ponoć komplikuje się troche jak ma się dwa zestawy, przynajmniej tak widzę że troche osób przyszło z prośbami o pomoc jak ustawić moda w takim przypadku.

Posted (edited)

Możliwe, na drugich zestawach nie sprawdzałem gdyż nadal walczę z rozłączaniem się serwera co kilka minut🤬

PS własnie sprawdziłem u siebie i drugi zestaw działa tak samo dobrze jak pierwszy tylko aby go mod zamontował to trzeba go wybrać, zmienić czołg i znów wybrać ten pierwszy czołg.

Edited by Jigsaw
  • Upvote 1