Jigsaw Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 Witam. Może ktoś wie czy istnieje lub powstaje mod dzięki któremu można by automatycznie demontować i montować wyposażenie np. z nagród mając wykupionego wot plusa? Jeśli nie to moim zdaniem ciekawa propozycja na moda. Pozdrawiam Quote
Administrator Aslain Posted May 4, 2023 Administrator Posted May 4, 2023 WoT Plusa nie ma w Warships, może wysłałeś posta w złym dziale? Jeśli tak to daj znac a przeniose tam, w paczce jest mod do demontażu i montażu dla WoT Plus. 1 Quote
Jigsaw Posted May 4, 2023 Author Posted May 4, 2023 Hm oczywiście, że chodziło mi o WOta. Jakimś cudem coś źle wybrałem. Sorki. A jak jest ten mod podpisany w paczce i w którym sektorze go znajdę? Quote
Administrator Aslain Posted May 4, 2023 Administrator Posted May 4, 2023 Wszystkie informacje masz zawsze w dzienniku zmian modpacka. Quote
Jigsaw Posted May 4, 2023 Author Posted May 4, 2023 Dzięki wielkie. Jest jeszcze problem ponieważ dziś po instalacji tej najnowszej wersji Twojej paczki non stop wywala z gry z komunikatem połączenie z serwerem zostało przerwane;/ Quote
Administrator Aslain Posted May 4, 2023 Administrator Posted May 4, 2023 21 minutes ago, Jigsaw said: Dzięki wielkie. Jest jeszcze problem ponieważ dziś po instalacji tej najnowszej wersji Twojej paczki non stop wywala z gry z komunikatem połączenie z serwerem zostało przerwane;/ To raczej wina serwera, czasami tez tak mogl robic XVM. Nie mam na to wplywu tak czy siak. Quote
Jigsaw Posted May 4, 2023 Author Posted May 4, 2023 Tak też myślałem. Mimo wszystko dzięki raz jeszcze. Robisz mega robotę:) pozdro Quote
Administrator Aslain Posted May 4, 2023 Administrator Posted May 4, 2023 Prosze bardzo 🙂 Milego grania - pewnie będziesz miał pytania co do moda od zakladania/sciagania - on jest nadal w rozwoju takze musisz wziasc poprawke. Ja go jeszcze nie uzywalem, wiec jesli masz pytania co do tego jak go okielznac to proponuje wejsc na moj discord i gadac z Kurzdorem (po ang./ukrainsku). 1 Quote
Jigsaw Posted May 4, 2023 Author Posted May 4, 2023 Na szczęście obsługa tego moda jest banalnie prosta:) Quote
Administrator Aslain Posted May 4, 2023 Administrator Posted May 4, 2023 Generalnie tak, ale ponoć komplikuje się troche jak ma się dwa zestawy, przynajmniej tak widzę że troche osób przyszło z prośbami o pomoc jak ustawić moda w takim przypadku. Quote
Jigsaw Posted May 4, 2023 Author Posted May 4, 2023 (edited) Możliwe, na drugich zestawach nie sprawdzałem gdyż nadal walczę z rozłączaniem się serwera co kilka minut🤬 PS własnie sprawdziłem u siebie i drugi zestaw działa tak samo dobrze jak pierwszy tylko aby go mod zamontował to trzeba go wybrać, zmienić czołg i znów wybrać ten pierwszy czołg. Edited May 4, 2023 by Jigsaw 1 Quote
Recommended Posts