Jump to content

Problem z celownikiem po zainstalowaniu moda z lepszym rozmiarem celownika

Recommended Posts

Posted

1. Po zainstalowaniu małego kółka mam wyłącznie okrąg skupiania pochodzący z celownika serwerowego, co utrudnia grę, ponieważ ten zachowuje się "dziko", skacze, szarpie, przeskakuje

2. To przy okazji - po włączeniu trybu pełnoekranowego nie jestem w stanie poprawnie używać myszy - prawidłowe miejsca kliknięć są w innym miejscu niż jest to zwizualizowane na ekranie

Aslains_WoT_Logs.zip

• Administrator
Posted

Wstępnie patrząc to widze że celownik zachowuje się prawidłowo i zgodnie z wyborami które tu pokazałeś.

Nie masz tego odznaczonego?

image.png.f37b2f72deb555078686f7bc42fb924b.png

Inne mody też mogą pokazywać dwa okręgi, ten tu mod to jest podatny na problemy jak to zaznaczyć, tą opcję beta.

Posted

Miałem to odznaczone, nawet nie wiedziałem, że są jakieś dodatkowe ustawienia tam, dotyczące tego mniejszego celownika. Zaznaczę to i potestuję wieczorkiem czy jest lepiej

• 2 weeks later...
Posted
2 godziny temu, Metafan napisał(a):

A te FPS-y nie wkurzają Cię jak tak skaczą?

Chyba od ograniczenia ich jest synchronizacja i buforowanie

Normalnie fpsy nie spadają poniżej 105-110 i takie spadki są nieodczuwalne, w czasie nagrywania filmiku tutaj wrzuconego, miałem odpalone 2 streamy na twitch w tle i przez to miałem mocniejsze spadki :) Opcje o których piszesz mam włączone👍