bladesss Posted December 20, 2024 Posted December 20, 2024 1. Po zainstalowaniu małego kółka mam wyłącznie okrąg skupiania pochodzący z celownika serwerowego, co utrudnia grę, ponieważ ten zachowuje się "dziko", skacze, szarpie, przeskakuje 2. To przy okazji - po włączeniu trybu pełnoekranowego nie jestem w stanie poprawnie używać myszy - prawidłowe miejsca kliknięć są w innym miejscu niż jest to zwizualizowane na ekranie Film bez tytułu ‐ Wykonano za pomocą Clipchamp.mp4 World of Tanks 2024.12.20 - 15.40.48.06.mp4 Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted December 20, 2024 Administrator Posted December 20, 2024 Pokaz mi jeszcze co masz zaznaczone w opcjach gry, dla celownika serwerowego. Quote
Administrator Aslain Posted December 20, 2024 Administrator Posted December 20, 2024 Wstępnie patrząc to widze że celownik zachowuje się prawidłowo i zgodnie z wyborami które tu pokazałeś. Nie masz tego odznaczonego? Inne mody też mogą pokazywać dwa okręgi, ten tu mod to jest podatny na problemy jak to zaznaczyć, tą opcję beta. Quote
bladesss Posted December 20, 2024 Author Posted December 20, 2024 Miałem to odznaczone, nawet nie wiedziałem, że są jakieś dodatkowe ustawienia tam, dotyczące tego mniejszego celownika. Zaznaczę to i potestuję wieczorkiem czy jest lepiej Quote
bladesss Posted December 21, 2024 Author Posted December 21, 2024 Po włączeniu tej opcji beta są znowu 2 kółka i gra się znacznie lepiej 1 Quote
Metafan Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 A te FPS-y nie wkurzają Cię jak tak skaczą? Chyba od ograniczenia ich jest synchronizacja i buforowanie Quote
bladesss Posted December 31, 2024 Author Posted December 31, 2024 2 godziny temu, Metafan napisał(a): A te FPS-y nie wkurzają Cię jak tak skaczą? Chyba od ograniczenia ich jest synchronizacja i buforowanie Normalnie fpsy nie spadają poniżej 105-110 i takie spadki są nieodczuwalne, w czasie nagrywania filmiku tutaj wrzuconego, miałem odpalone 2 streamy na twitch w tle i przez to miałem mocniejsze spadki :) Opcje o których piszesz mam włączone👍 Quote
Recommended Posts