Jump to content

aktualizacja 1.27

Recommended Posts

Posted

Witam,

Problem z instalacją nowego moda 1.27, w grze nic się nie zmieniło i jak do tej pory każda aktualizacja modów była ok i wszystko działało. Dziś dupa i niestety pojawia siękomunikat "nie ma klienta gry w wybranym folderze",  coś jest nie tak z modem, folder z grą się zgadza i jest tylko jedna lokacja plików gry

Posted

tak upewniłem się i po przeszukaniu kompa nic nie znalazłem jest tylko jedna lokacja, naprawa gry nic nie daje, ponowna instalka także nic nie daje, klient gry jak najbardziej się uruchamia prawidłowo, do wczorajszej aktualizacji było wszystko ok, a instalacja moda nie chce wykryć klienta, mam klienta SD a może trzeba doinstalować HD

• Administrator
Posted

Musisz sam dojsc gdzie masz gre zainstalowana, i stamtad uruchomic, musi byc taki sam folder jak w opcjach WoT w Pokaz folder w WGC. Moze uszkodzila sie instalka gry. 

image.png.4229b3469d9cdc133c38e1c5da62c72a.png

• 2 weeks later...
Posted

Nic nie robiłem , po kolejnych aktualizacjach wota i modów aslaina wszystko wróciło do normy czyli wina leży po stronie modów lub wota. Stwierdzam że winne są mody bo po kolejnych aktualizacjach strasznie mody obciążały grę i ja klatkowaly a po deinstalacji wszystko wróciło do normy. Także proponuje pochylić się nad dopracowaniem modów 

• Administrator
Posted

Nie mam co dopracowywac bo to nie problem po stronie modow ani instalatora 🙂 Gdyby byl taki problem jak tu opisales to nikomu by nie dzialalo, a nie ze nagle samo zadzialalo, takich cudów nie ma. Zalany bym został zgloszeniami.