michalkichal Posted February 10, 2025 Posted February 10, 2025 Witam wszystkich serdecznie, potrzebuje waszej pomocy gdyż nie wiem co więcej zrobić. Otóż od wczoraj nie mogę odpalić WoT, nie wiem o co chodzi ale próbowałem już chyba wszystkiego. Przeinstalowanie i naprawa plików nic nie dają. Gdy klikam żeby odpalić grę wszystko jest dobrze i nagle zawsze w tym samym momencie następuje crash. Miał ktoś może podobny problem i sobie z nim poradził? Mam taki problem tylko z Wotem, inne gry normalnie się odpalają. Quote
Administrator Aslain Posted February 10, 2025 Administrator Posted February 10, 2025 Próbowałeś w trybie bezpiecznym bez modów? Załącz logi, info w podpisie mojego posta. Quote
michalkichal Posted February 10, 2025 Author Posted February 10, 2025 (edited) Próbowałem w trybie bezpiecznym i jako administrator i nadal to samo. Mój błąd myślałem że to forum ogólnie od wot a nie od modów. Sorry za zamieszanie Edited February 10, 2025 by michalkichal Quote
Administrator Solution Aslain Posted February 10, 2025 Administrator Solution Posted February 10, 2025 Nie ma już forum gry, teraz jest Discord WG jako forum, zobacz tam, albo pisz do supportu gry. Quote
Recommended Posts