Arktez Posted April 18, 2025 Posted April 18, 2025 (edited) Jak w temacie, okno podsumowania bitwy nie wyświetla się po zakończonej bitwie rankingowej. Nie ma też wyników w powiadomieniach. W zwykłych bitwach losowych wszystko działa. Aslains_WoT_Logs.zip Edited April 18, 2025 by Arktez Quote
Administrator Aslain Posted April 18, 2025 Administrator Posted April 18, 2025 Widziałem już dyskusje na ten temat, nie wiem co to powoduje, nie jestem tez w stanie samemu sprawdzic bo nie bede gral na wariata bitew rankingowych, i za kazdym razem usuwal losowe mody 🙂 W logach jedynie zauwazylem jakies bledy od dodatku XVM: Pokolorowane ikonki klas pojazdów na panelu wyników, ale widuje te bledy juz od roku chyba, raczej to na nic nie wplywa. Cóż jedynie moge polecic usunac jakies mody garażowe co to kiedyś powodowaly ogólnie, czyli np. statystyki sesji Rajcel, lub inne mody okna wyników bitwy. Quote
Administrator Aslain Posted April 18, 2025 Administrator Posted April 18, 2025 1 minute ago, Arktez said: Spoko, zobaczę co da się zrobić 🙂 Daj znać jeśli się upewnisz co to 🙂 1 Quote
Arktez Posted April 19, 2025 Author Posted April 19, 2025 22 godziny temu, Aslain napisał(a): Daj znać jeśli się upewnisz co to 🙂 Nie instalowałem modyfikacji okna wyników bitwy czyli wygląd okna by Ragnarocek, statystyki na wynikach bitwy i odanonimizator i działa :) Quote
Administrator Aslain Posted April 19, 2025 Administrator Posted April 19, 2025 17 minutes ago, Arktez said: Nie instalowałem modyfikacji okna wyników bitwy czyli wygląd okna by Ragnarocek, statystyki na wynikach bitwy i odanonimizator i działa 🙂 Czyli myslisz ze to ktorys z tych trzech modow? Ragnarocek raczej nie sadze, bo to mod swf w ktorym tylko podmieniono graficzki, raczej wiec ktorys z tych ostatnich wiec. Stawiam raczej na statystyki na wynikach bitwy wiec. Quote
Arktez Posted April 19, 2025 Author Posted April 19, 2025 2 godziny temu, Aslain napisał(a): Czyli myslisz ze to ktorys z tych trzech modow? Ragnarocek raczej nie sadze, bo to mod swf w ktorym tylko podmieniono graficzki, raczej wiec ktorys z tych ostatnich wiec. Stawiam raczej na statystyki na wynikach bitwy wiec. Raczej tak, wszystko zainstalowałem po staremu oprócz tych 3 modów. Jedyne co się jeszcze zmieniło to wersja modpacka, bo wcześniej to nie działało na wersji #01 a potem zainstalowałem wersję 02 i odznaczyłem te 3 mody. Quote
Recommended Posts