landrus Posted April 20, 2025 Posted April 20, 2025 (edited) Siema coś poknociłem instalując mod packa i mam pytanie jak wywalić te kolory na załączonym obrazku poniżej chciałbym aby były neutralne bo nie moge znaleźć tej opcji a nie moge za nic się przyzwyczaić do tych kolorów i nie wiem jak identyfikować medziki hteki czy lajciki przy okazji nie potrzeba mi abym widział 2 razy nazwy czołgów. Edited April 20, 2025 by landrus Quote
Administrator Solution Aslain Posted April 20, 2025 Administrator Solution Posted April 20, 2025 Chodzi o ikonki konturów? W sekcji z nimi je odznacz wtedy zamiast nich będą domyślne kontury czołgów. 1 Quote
landrus Posted April 20, 2025 Author Posted April 20, 2025 Tak to ta opcja wcisneło sie przypadkiem oczko niżej ale juz wszystko ok miałem zaznaczona opcje dla daltonistów a wlaczyłem przypadkiem ta zwykłą no i klops juz całkowicie wyglda inaczej dzięki za pomoc 1 Quote
Recommended Posts