Jump to content

Potrzebuje pomocy odnośnie modpacka

Go to solution Solved by Aslain,

Recommended Posts

Posted (edited)

Potrzebuje pomocy
Zawsze automatycznie zapamiętuje ostatnie ustawienia w modpacku, dzisiaj chciałem pobrać nowego i jak sie pokazały ustawienia to coś kliknąłem i mam inne ikonki, inne kolory nazw graczy i pojazdów. Też w bitwie uszkodzenia miałem w standardowym kolorze a teraz mam jakieś fioletowe. Około 8 lat miałem to samo i teraz nie wiem co miałem zaznaczone. 
W załączniku przesyłam screeana tak jak miałem i chce mieć ale nie wiem jak to ustawić. Ktoś rozpozna co to za ustawienie ? 
Obecnie już 9 razy modyfikowałem ustawienia, ustawiałem w aslainowskich nazwe gracza nazwe pojazdu itd... ale to nie jest to samo... i w ogóle te DMG jest fioletowe po strzale... masakra. PROSZĘ O POMOC Przesyłam stare screeany tak jak chce by było.

shot_103.jpg

shot_105.jpg

Edited by Wiktor_OGIEN_DYM
  • Administrator
  • Solution
Posted

Ciezko powiedziec tak wstepnie, na poczatek zalacz co teraz widzisz, bo mowisz ze to stare screenshoty. W stopce/podpisie mojego posta informacja o logach, wykonaj te czynnosci, i zalacz logi tutaj tez. Co do kolorow, to mozna wybrac kolor unoszacych sie wartosci w modpacku w odpowiednim miejscu, ale nie wiem jeszcze czy w logach cos nie wyjdzie wiec zajmij sie nimi. Upewnij sie tez ze instalujesz do wlasciwego folderu - pewnie tak, ale dla pewnosci wiesz.

Posted (edited)

Witam... przesyłam screeany jak miałem błędnie a jak już powróciło 
screean 1 - błednie zaznaczyłem w modpacku 
screean 2 - wszystko wróciło do normy

screean 3 - wszystko wróciło do normy po odznaczeniu całkowicie OTM czyli w pierwszych ustawieniach 

Przepraszam za 1 screan - nie bardzo widać o co mi chodzi ale nazwa gracza i nazwa czołgu są pogrubione z cieniem czarnym i bez tieru u góry ponadto podczas tej bitwy DMG sie unosiło i było kolorowe. Po Odznaczeniu OTM wszystko wróciło do normy. 

shot_113.jpg

shot_114.jpg

Zrzut ekranu 2025-05-16 100735.png

Edited by Wiktor_OGIEN_DYM