Wiktor_OGIEN_DYM Posted May 16, 2025 Posted May 16, 2025 (edited) Potrzebuje pomocy Zawsze automatycznie zapamiętuje ostatnie ustawienia w modpacku, dzisiaj chciałem pobrać nowego i jak sie pokazały ustawienia to coś kliknąłem i mam inne ikonki, inne kolory nazw graczy i pojazdów. Też w bitwie uszkodzenia miałem w standardowym kolorze a teraz mam jakieś fioletowe. Około 8 lat miałem to samo i teraz nie wiem co miałem zaznaczone. W załączniku przesyłam screeana tak jak miałem i chce mieć ale nie wiem jak to ustawić. Ktoś rozpozna co to za ustawienie ? Obecnie już 9 razy modyfikowałem ustawienia, ustawiałem w aslainowskich nazwe gracza nazwe pojazdu itd... ale to nie jest to samo... i w ogóle te DMG jest fioletowe po strzale... masakra. PROSZĘ O POMOC Przesyłam stare screeany tak jak chce by było. Edited May 16, 2025 by Wiktor_OGIEN_DYM Quote
Administrator Solution Aslain Posted May 16, 2025 Administrator Solution Posted May 16, 2025 Ciezko powiedziec tak wstepnie, na poczatek zalacz co teraz widzisz, bo mowisz ze to stare screenshoty. W stopce/podpisie mojego posta informacja o logach, wykonaj te czynnosci, i zalacz logi tutaj tez. Co do kolorow, to mozna wybrac kolor unoszacych sie wartosci w modpacku w odpowiednim miejscu, ale nie wiem jeszcze czy w logach cos nie wyjdzie wiec zajmij sie nimi. Upewnij sie tez ze instalujesz do wlasciwego folderu - pewnie tak, ale dla pewnosci wiesz. Quote
Wiktor_OGIEN_DYM Posted May 16, 2025 Author Posted May 16, 2025 (edited) Witam... przesyłam screeany jak miałem błędnie a jak już powróciło screean 1 - błednie zaznaczyłem w modpacku screean 2 - wszystko wróciło do normy screean 3 - wszystko wróciło do normy po odznaczeniu całkowicie OTM czyli w pierwszych ustawieniach Przepraszam za 1 screan - nie bardzo widać o co mi chodzi ale nazwa gracza i nazwa czołgu są pogrubione z cieniem czarnym i bez tieru u góry ponadto podczas tej bitwy DMG sie unosiło i było kolorowe. Po Odznaczeniu OTM wszystko wróciło do normy. Edited May 16, 2025 by Wiktor_OGIEN_DYM Quote
Recommended Posts