pepeh Posted June 1, 2025 Posted June 1, 2025 Przeglądając paczkę modów uświadomiłem sobie że do "pełni szczęścia" brakuje mi tylko jednego. Żółtego paska przy trafieniu. Który to jest mod? Jeśli ktoś wie proszę o pomoc. Quote
Administrator Aslain Posted June 1, 2025 Administrator Posted June 1, 2025 W sensie że chciałbyś aby pasek HP z XVM zachowywał się jak ten z domyślnej wersji gry? Quote
pepeh Posted June 1, 2025 Author Posted June 1, 2025 Jeśli to to oznacza to tak, z tego co pamiętam to mam jakoś ustawiony dla daltonistów, próbowałem znaleźć żeby to zmienić, bez skutecznie jak widać :) Quote
Administrator Aslain Posted June 1, 2025 Administrator Posted June 1, 2025 Kolory dla daltonistów są dla daltonistów, jeśli masz taką wade wzroku i taki schemat kolorów w XVM sobie ustawiłeś to ok, ale jeszcze w grze musisz zmienić też na kolory daltonistów. Quote
pepeh Posted June 1, 2025 Author Posted June 1, 2025 (edited) Właśnie nie mam i mam wszystko na fioletowo, chce tylko zmienić tak żeby było jak poniżej. Tylko chce wiedzieć jak to zmienić bo jak pisałem nie mogę tego znaleźć. Edited June 1, 2025 by pepeh Quote
Administrator Aslain Posted June 1, 2025 Administrator Posted June 1, 2025 Jesli nie chcesz na fioletowo to przegladnij swoje wybory w sekcji XVM pewnie masz zaznaczone takie cos w sekcji schematow kolorów. Quote
pepeh Posted June 1, 2025 Author Posted June 1, 2025 OK znalazłem było zaznaczone "Własne trafienia w kolorze fioletowym" xD Sprawdzę teraz w bitwie czy zadziała :P Quote
pepeh Posted June 1, 2025 Author Posted June 1, 2025 Dziwne mam odznaczone i tak dalej pokazuje na fioletowo,jest w paczce coś może "tryb dla daltonistów" czy coś podobnego? Quote
Administrator Aslain Posted June 2, 2025 Administrator Posted June 2, 2025 Wybierz kolor tam, np. zieloni vs czerwoni. Co masz wybrane? Quote
pepeh Posted June 3, 2025 Author Posted June 3, 2025 Sprawdziłem i mam już tak ustawione,a i tak jest na fioletowo. Quote
Administrator Aslain Posted June 3, 2025 Administrator Posted June 3, 2025 Pokaż, jakieś screenshoty albo filmy. Załącz jeszcze logi. Info w podpisie posta. Quote
pepeh Posted June 4, 2025 Author Posted June 4, 2025 Na razie wrzucam logi bo serwer wyłączony. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
pepeh Posted June 4, 2025 Author Posted June 4, 2025 Dodaje jeszcze screeny może któryś pomoże. Quote
Administrator Aslain Posted June 4, 2025 Administrator Posted June 4, 2025 Chodzi mi o screeny z gry 🙂 Chce widziec co masz nie tak, caly obraz nie wycinki. Quote
pepeh Posted June 4, 2025 Author Posted June 4, 2025 Tak jak wpisałem wcześniej, nie wrzuciłem screena z gry bo serwery wyłączone były. Quote
Administrator Aslain Posted June 4, 2025 Administrator Posted June 4, 2025 Tak w ogole masz poważne problemy z cache gry co widze w logach, jakies braki dostepu do plików z cache, to moze powodowac powazne problemy z ladowaniem sie bitwy, teksturami, wieszaniem sie. Coś nie tak z uprawnieniami do plików dla użytkownika chyba, albo agresywny antywirus. Odtworzyłem ten problem, sprawdzam co jest nie tak, i zastosuje poprawki przy następnej okazji i czasie. Quote
Administrator Aslain Posted June 4, 2025 Administrator Posted June 4, 2025 Ale jeszcze sie zastanawiam, w stylu unoszacych sie obrazen jaki wybrales zolty jest slabo widoczny: Lepiej wybrac wersje z ciemna obwodką. Quote
pepeh Posted June 5, 2025 Author Posted June 5, 2025 Po zainstalowaniu nowej paczki wszystko działa, teraz pytanie. Gdzie jest do wyboru rodzaj wyświetlanych obrażeń? Tak aby ustawić z tą obwódką. Quote
Recommended Posts