Kris_Poland Posted June 11, 2025 Posted June 11, 2025 Nie usuwa mi znacznika odległości, jakakolwiek próba zmiany konfiguracji nic nie zmienia, nie działa czas przeładowania, a znacznik odległości nachodzi na linie nazwy gracza, markery trzeba ustawić wyżej Aslains_WoT_Logs.zip Dodam iz czas przeladowania nie dziala jak mam ja wlaczona w modzie, tutaj na zrzutach ukazuje blad odleglosci od graczy ktorej nie mam w opacjach a w grze ja poazkuje Quote
Administrator Aslain Posted June 11, 2025 Administrator Posted June 11, 2025 Czy próbowałeś przesuwać to (znaczkiniki odległości) myszką? To można dostosować w ten sposób. Załącz powtórkę z bitwy, gdzie to ma nie działać poprawnie. Quote
Kris_Poland Posted June 11, 2025 Author Posted June 11, 2025 Tak ale porozwalało mi mod pokazujący zadane uszkodzenia oraz górny pasek ilości graczy, nie można tej odległości wyłączyć Quote
Administrator Aslain Posted June 11, 2025 Administrator Posted June 11, 2025 W sensie, mozesz sobie te odleglosci przecianac myszka w dowolne miejsce, ten mod nie wplywa na inne mody, ani na XVM w niczym. Ustawiasz sobie myszka gdzie chcesz tak aby nie nachodzil na nic co tam masz. Zdaje sie ten mod na menu w garazu ale nie pamietam juz. Quote
Kris_Poland Posted June 11, 2025 Author Posted June 11, 2025 Obecnie udalo sie przesunac to delikatnie tak na zalaczonym obrazu, nie zmienia faktu ze tego nie mozna wylaczyc, pozatym czas przeladowania (tutaj nieaktywny) wogole nie dziala jak wlacze Ta Tak masz całkowitą racje, dziekowac Quote
Administrator Aslain Posted June 11, 2025 Administrator Posted June 11, 2025 Przy okazji, plik python.log masz z marca 2024. Jak cos to zalacz nowy. A tego bym nie wlaczal jak uzywasz juz tego lepszego moda z opcja przeciągania: Zainstalowalem te same mody i widze przeladowanie: Quote
Recommended Posts