Vlad_ek Posted June 15 Posted June 15 Nowa wersja (07) modpacka. Używam zawsze opcji "pokazuj HP przy znacznikach czołgów na mapie". W trakcie gry pojawiają się na mapce zamiast okręgów pionowe prostokąty ((zielone i czerwone). Przeinstalowałem modpack i odznaczyłem opcje - wróciło do normy. Quote
Vlad_ek Posted June 15 Author Posted June 15 To ten problem - zainstalowałem ponownie modpack z opcją pokazywania HP na minimapce i problem wrócił. Quote
Administrator Aslain Posted June 16 Administrator Posted June 16 Tak objawiają sie brakujące czcionki, w XVM zazwyczaj wystarczy zrestaretować komputer. Quote
Administrator Solution Aslain Posted June 16 Administrator Solution Posted June 16 Instalujesz modpacka na koncie admina? Warto tak zrobić, no i później tak grać. Z jakiegos powodu XVM nie umie zainstalowac swoje czcionki. Nie jest to jakis blad z mojej strony, raczej specyfika ustawien windowsa. Zainstaluj sobie te czcionki moze recznie? DynamicDefault.ttf DynamicOutline.ttf VehicleType.ttf XVMSymbol.ttf ZurichCondMono.ttf 1 Quote
Recommended Posts