micdviga Posted July 9, 2025 Posted July 9, 2025 Cześć. Kiedy próbuje uruchomić modpacka z podglądem pojawia się błąd jak na zdjęciu i instalator się wyłącza. Win11, wersja moda aktualna. Próbowałem w jako administrator odpalić, nic nie dało. https://zapodaj.net/plik-DdniElms5e Quote
Administrator Aslain Posted July 9, 2025 Administrator Posted July 9, 2025 Usuń UI Scale ANNIALLATOR Random Tank Selector Quote
Administrator Aslain Posted July 9, 2025 Administrator Posted July 9, 2025 W modpacku, albo poczekaj na nowy zaraz bedzie. Quote
micdviga Posted July 9, 2025 Author Posted July 9, 2025 Z tym, że jak zaznaczony jest podgląd to wyłącza sie instalator i nie mogę nic zaznaczyć. Quote
Administrator Aslain Posted July 9, 2025 Administrator Posted July 9, 2025 Pewnie antywir cos blokuje u mnie taki problem nie wystepuje, instalator pobiera obrazki z neta, wiec pewnie AV mysli ze jakis wirus sie pobiera czy cos, nie wiem, sprawdz. Quote
micdviga Posted July 9, 2025 Author Posted July 9, 2025 Antywirus wyłączony, zapora systemu też. Odpalałem w trybie zgodności z win8 i 7, nic. Jak uruchamiam w rozdzielczości 640x480 błąd się nie pokazuje ale okno podglądu też nie. Quote
Administrator Aslain Posted July 9, 2025 Administrator Posted July 9, 2025 Nie wiem jak tu pomóc z tym, kiedy samemu nie doświadczam, możesz sprawdzić na innym komputerze może? Quote
Recommended Posts