JohnTank Posted October 2, 2025 Author Posted October 2, 2025 12 godzin temu, Bess napisał(a): Whenever I get shot I dont hear anything, I take damage but no impact sounds On what tank? Quote
JohnTank Posted October 6, 2025 Author Posted October 6, 2025 9 godzin temu, Bess napisał(a): All of them Everything works fine for me. Can you send a replay? Quote
JohnTank Posted October 20, 2025 Author Posted October 20, 2025 Mod do starej muzyki: Fury Stara podstawowa muzyka Stara muzyka 2010 Stara muzyka premium 2016 New Victories Await Old music menu Pobierz mod, rozpakuj go i wklej do mods/2.0.1.0 Quote
Arktez Posted June 13 Posted June 13 (edited) @JohnTank Hej. Yong Bing gdy strzela z obu dział na raz ma zwykły dźwięk jak przy pojedynczym strzale. Czy możesz dodać mu taki dźwięk jaki mają inne dwururki przy podwójnym strzale? Edited June 13 by Arktez Quote
Arktez Posted June 13 Posted June 13 16 minut temu, Arktez napisał(a): @JohnTank Hej. Yong Bing gdy strzela z obu dział na raz ma zwykły dźwięk jak przy pojedynczym strzale. Czy możesz dodać mu taki dźwięk jaki mają inne dwururki przy podwójnym strzale? Nie mogłem już edytować. Czy można jakoś wyłączyć dźwięk ładowania podwójnego strzału? (tego 2-3 sekundowego) Quote
JohnTank Posted June 13 Author Posted June 13 Powinno wszystko działać, masz V1.37 ? Bez dzwięku ładowania Quote
Arktez Posted June 13 Posted June 13 (edited) Tak, mam najnowszy modpack Aslaina i w nim jest V1.37. Na pewno strzela tak samo jak pojedynczo. Jesteś w stanie to jakoś zweryfikować? Żebym nie musiał za każdym razem wklejać tego pliku usuwającego ten dźwięk o który pytałem, możesz na przyszłość go przyciszyć o jakieś 25% względem reszty? U mnie jest on trochę za głośny. Rozumiem, że pewnie mogę użyć suwaka w ustawieniach, ale nie chcę przyciszać niczego innego. Edited June 13 by Arktez Quote
JohnTank Posted June 13 Author Posted June 13 Zrobiłem kilka testów i można to zrobić tak, aby podczas wystrzału z obu dział dźwięk był inny niż podczas wystrzału z jednego działa w zasadzie to moge dać wszystko co chce, ale to dopiero przy następnej aktualizacji moda V1.38, trzeba cały bank przesłać na nowo i zaktualizować pozostałe czołgi, które też korzystają z tej mechaniki w innych nacjach. Dźwięk ładowani salwy przyciszę i zrobię dwie wersje pliku Sounds.bnk jedna będzie bez salwy a druga z przyciszoną salwą o 20% Quote
Arktez Posted June 13 Posted June 13 Jesteś mistrzem! dziękuję. Co do dźwięku przy wystrzale z dwóch dział jednocześnie, to on ogólnie jest przy wszystkich czołgach z dwoma działami, a przynajmniej w tych co testowałem (SFAC105, Vklodav, Zwilling, na pewno wszystkie brytyjskie dwururki) Tylko w tym Yong Bing nie. 1 Quote
Arktez Posted June 14 Posted June 14 @JohnTank Po testach z usuniętym dźwiękiem ładowania salwy stwierdzam, że z dźwiękiem z Twojego moda lepiej się gra, dlatego nie musisz na przyszłość robić osobnego pliku Sounds.bnk bez tego dźwięku. Wystarczy, że go przyciszysz, może być 15% ciszej. 1 Quote
JohnTank Posted Saturday at 12:11 PM Author Posted Saturday at 12:11 PM War Mod Nowa wersja prefab Wejdz do World of Tanks/mods/2.3.1.0 i usuń WarMod_Prefab_GunSoundOverrides.wotmod na jego miejsce wklej nowy Prefab 1 Quote
Arktez Posted Sunday at 12:22 AM Posted Sunday at 12:22 AM 12 godzin temu, JohnTank napisał(a): War Mod Nowa wersja prefab Wejdz do World of Tanks/mods/2.3.1.0 i usuń WarMod_Prefab_GunSoundOverrides.wotmod na jego miejsce wklej nowy Prefab Sprawa jest taka, że Twój mod został usunięty z paczki Aslaina, bo nie działa, a link do pobrania z pierwszego posta też nie działa. Więc w ogóle nie mam takiego pliku. Quote
JohnTank Posted Sunday at 01:10 AM Author Posted Sunday at 01:10 AM Powinno wszystko działać dobrze, moderator z Wg mods napisał, abym zrobił aktualizacje prefabów do nowej wersji, tak zrobiłem sprawdzili i opublikowali moda na wg mods. Co dokładnie się dzieje z modem? Bo jak na razie tylko jedna osoba zgłaszała problem (Wczoraj przed aktualiacją prefabów). Sam w grze nie widziałem ani jednego crasha. U mnie link działa normalnie. Quote
Arktez Posted Sunday at 01:18 AM Posted Sunday at 01:18 AM Nie wiem co się dzieje, nie ja go usunąłem z paczki 🙃 Jeśli jest już na wg mods to stamtąd pobiorę. Jeśli mówimy o tym linku: Link To u mnie nie działa. To ten Link z pierwszej strony tylko wystrzały. Quote
Administrator Aslain Posted Sunday at 06:26 AM Administrator Posted Sunday at 06:26 AM 6 hours ago, Arktez said: Sprawa jest taka, że Twój mod został usunięty z paczki Aslaina, bo nie działa, a link do pobrania z pierwszego posta też nie działa. Więc w ogóle nie mam takiego pliku. Tak usuniety (dźwięki działa), bo prefabsy nieaktualne i gre wieszało. Na razie nie przywróciłem moda do modpacka ale widze że tutaj załączono nowe prefabsy to przywrócić mogę, rozumiem że już działa ok? Quote
JohnTank Posted Sunday at 09:55 AM Author Posted Sunday at 09:55 AM Od czasu aktualizacji prefabów nikt nie zgłaszał problemów, chyba działa wszystko dobrze, mod zostaał zatwierdzony na Wgmods W razie problemów pobrać nową wersje prefaba 8 godzin temu, Arktez napisał(a): Nie wiem co się dzieje, nie ja go usunąłem z paczki 🙃 Jeśli jest już na wg mods to stamtąd pobiorę. Jeśli mówimy o tym linku: Link To u mnie nie działa. To ten Link z pierwszej strony tylko wystrzały. Chyba przypadkowo je usunąłem, na razie nie mam jak zrobić aktualizacji całego moda, ponieważ mam pół nacji Polskiej rozkopanej w projekcie Wwise 1 Quote
Recommended Posts