Shoot_PL Posted September 9, 2025 Posted September 9, 2025 Czy LOADINF for Aslains Installer v2.7.1 działa pod obecna wersje Aslaina i WOTa 2.0? Quote
Administrator Aslain Posted September 10, 2025 Administrator Posted September 10, 2025 Nie ma sensu juz loadinf, i nie dziala, uzywane sa pliki .reg juz prawie od 2 lat. https://aslain.com/index.php?/topic/27451-przewodnik-przenoszenie-konfiguracji-aslains-wot-modpack-między-komputerami/&do=getNewComment Quote
Shoot_PL Posted September 10, 2025 Author Posted September 10, 2025 Chodzi mi o sytuacje ze np. 2tyg będzie wiele updateów po 2.0. Wyczyszczę sobie mody i będę chciał jeszcze raz przejrzeć mody - ale chciałbym aby było pozaznaczane w instalatorze opcje jakie wybrałem (abym wiedział z czego zrezygnować, co zmienić) bo jak na nowo musze wszystko klikać to jest tyle tego, że nie pamiętam czy to miałem czy nie. Można jakoś zaczytać wybrane wcześniejsze opcje do nowego instalatora? Jeżeli cos zostało usunięte to nie będzie, jeżeli dodane to nie zaznaczone. ps. Siema Aslain, od 13 lat mam konto i od kilkunastu lat Twoje mody. Miło, że nadal ciągniesz ten wózek! Quote
Administrator Aslain Posted September 10, 2025 Administrator Posted September 10, 2025 Dlatego jak wyszlo 2.0 rekomendowalem wszyskim tu na czacie i na discordzie aby zabezpieczyli sobie plik .reg z folderu aslain_modpack, aby potem w przyszlosci odbudowac swoje wybory w przypadku jak pousuwam mody. 🙂 Widze weteran, no jak pomysle ze robie mody do tej gry juz 15 lat, to sie w glowie nie miesci.... 🙂 Quote
Shoot_PL Posted September 13, 2025 Author Posted September 13, 2025 Okay, a teraz jak jest 2.0 i potem bede chcial zrobic refresh i przeglad paczek? Też skorzystać z .reg? Quote
Administrator Aslain Posted September 14, 2025 Administrator Posted September 14, 2025 Używasz go kiedykolwiek chcesz zaladowac zapisany w tym pliku zestaw wybranych modów. Quote
Shoot_PL Posted September 14, 2025 Author Posted September 14, 2025 załadować ale do nowego instalatora?, w którym momencie i gdzie go załadowuje aby wczytało moje mody? Quote
Administrator Aslain Posted September 15, 2025 Administrator Posted September 15, 2025 Wszystko dokladnie jest opisane w linku ktory zamiescilem. Podwójny klik na pliku z .reg. Quote
Shoot_PL Posted September 24, 2025 Author Posted September 24, 2025 ok, dzieki Aslain! ps. grasz cos w ogole? 😛 Quote
Administrator Aslain Posted September 24, 2025 Administrator Posted September 24, 2025 W przerwach od modowania 🙂 Quote
Recommended Posts