Arktez Posted September 10, 2025 Posted September 10, 2025 Jak w tytule, po instalacji tego moda dźwięki wystrzałów są standardowe, a nie te z moda. Oprócz tego przy okazji mam pytanie o mod na dźwięk wystrzałów od FastestClassic. Czy ciche dźwięki to wina tego moda? Da się je jakoś podgłosić ręcznie? Slider w ustawieniach od efektów mam na 100% a wszystko inne jest głośniejsze od wystrzałów. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted September 10, 2025 Administrator Posted September 10, 2025 Czy możesz załączyć powtórke z bitwy w której moge to odtworzyć? Może taką co grałeś o 12:01:51, 2025-09-10. Może jeszcze autor coś doda? @JohnTank Quote
Arktez Posted September 10, 2025 Author Posted September 10, 2025 Już tamtej nie mam, teraz z powrotem zainstalowałem modpack z modem od FastestClassic. Zależy czy potrzebujesz powtórki z War Mod czy tym drugim. Chyba że to nie ma znaczenia. Tu masz z TS5 ts5.wotreplay Tu z Pz 58 mutz, u mnie teraz jest lepiej, musiałem wszystkie dźwięki zmniejszyć do 80%, pojazdu do 55% a efekty zostawić na 100% i dopiero w miarę słychać. replay_last_battle.wotreplay Quote
Administrator Aslain Posted September 10, 2025 Administrator Posted September 10, 2025 Zainstalowałem te same mody i działa, słyszę dźwięki War Moda. Moze przeinstaluj paczkę z opcją czyszczenia folderu DL? Quote
Arktez Posted September 10, 2025 Author Posted September 10, 2025 Kurcze, to może tylko XM57 którym grałem nie ma dźwięków w tym modzie. Spróbuję jeszcze raz zainstalować. Quote
Administrator Aslain Posted September 10, 2025 Administrator Posted September 10, 2025 No sprawdz na innych czolgach tez, mozesz w powtórkach. Quote
Arktez Posted September 10, 2025 Author Posted September 10, 2025 (edited) Zainstalowałem od nowa i sprawdziłem na Grille. Wszystkie czołgi strzelające w bitwie mają standardowe dźwięki. Aslains_WoT_Logs.zip replay_last_battle.wotreplay Edited September 10, 2025 by Arktez Quote
Administrator Aslain Posted September 10, 2025 Administrator Posted September 10, 2025 Nie umiem powiedziec czy ten Grille strzela z domyslnym dzwiekiem, ale po za tym slysze wszystkie te rozne dzwieki, świsty arty, dzwiek przeladowania itp. Tez to slyszysz czy nic wcale i wszystko jest domyslne? Quote
Arktez Posted September 10, 2025 Author Posted September 10, 2025 Wszystko jest domyślne, w tym dźwięk Grille. Każdy czołg strzela domyślnie, świsty itp. też. Quote
Arktez Posted September 10, 2025 Author Posted September 10, 2025 Edit: Obj 268/5 jednak ma zmieniony dźwięk. Reszta lub większość czołgów nie.] Quote
Recommended Posts