Ankuba Posted September 15, 2025 Posted September 15, 2025 Witam. Z góry zaznaczę, że może to być moje subiektywne odczucie i żadnego błędu może nie ma ale chcę sprawdzić czy może ,,ktoś też tak ma" 🙂 Po zainstalowaniu moda na celownik (w moim przypadku Jimbo biały lub standardowy na biało) zdarzają się w bitwie (praktycznie w każdej) strzały bez efektu. To znaczy nie widać smugi ani ewentualnych skutków a jedynie rozpoczyna się ładowanie kolejnego pocisku. Na ,,fabrycznym" celowniku tego nie zauważam lub może występuje znacznie rzadziej ale tak jak wspominałem być może jest to moje subiektywne odczucie i umyka to mojej uwadze. Quote
Administrator Solution Aslain Posted September 15, 2025 Administrator Solution Posted September 15, 2025 To nie ma zwiazku z celownikami i modami niestety. Takie cos moze byc tez na czystej grze, co sam doswiadczalem. Quote
Ankuba Posted November 3, 2025 Author Posted November 3, 2025 Nie będę zakładał oddzielnego tematu. Czu jest możliwe aby AndreV w celowniku Korznich zmienił ,,wskaźnik życia" z procentowego na liczbowy? A może ja sam mogę to w jakiś sposób samodzielnie zrobić? Quote
Recommended Posts