Vlad_ek Posted October 23, 2025 Posted October 23, 2025 Cześć, Odklikane wszystkie wiadomości i ustawienia a od jakiegoś czasu cały czas wyświetla się "1" w Menu Ustawień. Pisałem do Supportu WG ale ...no ... Czy to może mieć jakiś związek z modami? P.S. Bez modów efekt jest ten sam. Quote
Administrator Aslain Posted October 23, 2025 Administrator Posted October 23, 2025 Dziwne, o ile pamietam to zapisywane jest w preferences.xml, moze zresetuj (skasuj, ale wszystkie ustawienia w grze musisz wybrac od nowa) ten plik a nóż pomoże, może coś sie popsuło w tym pliku. Quote
Vlad_ek Posted October 23, 2025 Author Posted October 23, 2025 Dupa...nie pomogło, wszystkie opcje (powiadomienia) zniknęły a to jedno zostało. Próbowałem nawet przeklikać każdą opcję po kolei ale też nie działa... Quote
Vlad_ek Posted October 23, 2025 Author Posted October 23, 2025 27 minut temu, Vlad_ek napisał(a): Dupa...nie pomogło, wszystkie opcje (powiadomienia) zniknęły a to jedno zostało. Próbowałem nawet przeklikać każdą opcję po kolei ale też nie działa... Po usunięciu pliku liczba "info" na ustawieniach to było 6, pięć było podświetlonych i jak klikałem licznik działał - została jedna. Może nie ten plik? Quote
Administrator Aslain Posted October 23, 2025 Administrator Posted October 23, 2025 moze skasuj caly folder AppData\Roaming\Wargaming.net\WorldOfTanks ale to drastyczne, bo resetuje wiele modów - w zaleznosci co miales i co ustawiles Quote
Vlad_ek Posted October 23, 2025 Author Posted October 23, 2025 Odpalałem bez modów w ogóle - efekt ten sam więc może to nie mody? Quote
Administrator Aslain Posted October 24, 2025 Administrator Posted October 24, 2025 Watpie aby to mialo zwiazek z modami. Quote
Netoperek777 Posted October 24, 2025 Posted October 24, 2025 ogólnie to jest problem z modami jak nie miałem twojego moda to normalnie miałem statystyki bitew w garażu a jak pobrałem tą nową aktualizacja i te mody które miałem przed tą to wszystko działało wiesz może czego może być przyczytna Quote
Administrator Aslain Posted October 25, 2025 Administrator Posted October 25, 2025 10 hours ago, Netoperek777 said: ogólnie to jest problem z modami jak nie miałem twojego moda to normalnie miałem statystyki bitew w garażu a jak pobrałem tą nową aktualizacja i te mody które miałem przed tą to wszystko działało wiesz może czego może być przyczytna To juz naprawiono w nowej paczce. Quote
Vlad_ek Posted October 27, 2025 Author Posted October 27, 2025 A oto rozwiązanie, czyli może gdzieś za kilka miesięcy jak będą wprowadzali WOT 3.0 problem zniknie 😉 Rozwiązane Witaj Vlad_ek Dziękuję za kontakt z działem Wsparcia Gracza Wargaming. Przepraszamy za wydłużony czas oczekiwania, jest on spowodowany większą niż zwykle ilością zgłoszeń. Zdajemy sobie sprawę z występowania tego błędu. Sprawa została już zgłoszona do deweloperów i pracują oni nad rozwiązaniem go. Przepraszamy za utrudnienia i prosimy o cierpliwość. Pozdrawiam, Quote
Administrator Aslain Posted October 27, 2025 Administrator Posted October 27, 2025 Czyli błąd gry. Quote
Vlad_ek Posted November 6, 2025 Author Posted November 6, 2025 Tak, ewidentnie i po patchu nadal jest to samo. Quote
Solution Vlad_ek Posted November 26, 2025 Author Solution Posted November 26, 2025 Aktualizacja 2.1 : Naprawiono problem, na skutek którego czerwona ikona powiadomienia pozostaje widoczna w ustawieniach nawet gdy gracz nie ma powiadomień. Quote
Recommended Posts