erebus2000 Posted November 11, 2025 Posted November 11, 2025 Cześć wracam do wota po długiej paroletniej przerwie i mam problem:) Chodzi mi o nazwę moda który powoduje automatyczne przenoszenie raz wybranej załogi pomiędzy czołgami znaczy raz wybieram klikam na inny czołg a mod automatycznie zdejmuje z jednego i wsadza ją do tego czołgu. Wiem na pewno że kiedyś coś takiego było ale czy jest dalej? Jak się nazywa i czy jest w paczce od Aslaina ?? Bardzo proszę o pomoc Quote
Ankuba Posted November 11, 2025 Posted November 11, 2025 To już jest w grze. Wybierasz opcję automatycznego przenoszenia załogi. Poszperaj w ikonkach nad dowódcą jak wejdziesz w menu załogi. Quote
Administrator Aslain Posted November 11, 2025 Administrator Posted November 11, 2025 Ale też możesz zainstalować moda, jest to w XVM, i jest w modzie od przenoszenia załogi OldSkool, być może nawet jest w modzie Mała kolekcja pomocnych modów od Champi. Quote
Recommended Posts