Kris_Poland Posted January 3 Posted January 3 (edited) wczoraj podczas rozgrywek zostałem zaproszony na EU5 nie mogłem przejść, pomimo zaproszenia, nie można było go przyjąć musiałem wyłączyć mody, wówczas to było możliwe EU5 brak na liście wyboru z modami, bez modów jest ale żeby wrócić na EU2 musiałem najpierw sie przelogować na EU2 bez modów gdyż widniała nie zakończona sesja Edited January 3 by Kris_Poland Quote
Administrator Aslain Posted January 4 Administrator Posted January 4 Logów brak wieć tylko zgaduje, moze zainstalowales zmieniacza regionow. Zawsze nalezy zalaczac logi, nie jestes nowy, a ja musze potwarzac te prosby w kółko 😛 Quote
Kris_Poland Posted January 5 Author Posted January 5 Najmocniej przepraszam za ułomność, chodziło rzeczywiście o zmieniacz regionu... juz po sprawie, btw wtyczka wymaga aktualizacji Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted January 5 Administrator Posted January 5 Zaktualizję to w nowej paczce. 1 Quote
Recommended Posts