bari12pl Posted February 2 Posted February 2 Dzień dobry. Gdy przełączam się w tryb snajperski przybliżenie jest zawsze x6 nie ważne jakie ustawie. Jak sobie z tym poradzić ? Quote
Administrator Aslain Posted February 3 Administrator Posted February 3 Jeśli to z powodów modów to przeglądnij co wybrałeś do instalacji. Quote
bari12pl Posted February 3 Author Posted February 3 13 godzin temu, Aslain napisał(a): Jeśli to z powodów modów to przeglądnij co wybrałeś do instalacji. Mama zaznaczoną opcję "Przybliżenie widoku snajpera" (2-4-6-8-10-12-16-20-30x) Wcześniej działało w ten sposób że będąc w trybie zręcznościowym np. x20 wchodząc w tryb snajperski też jest x20, a teraz w tym trybie zawsze mam x6. Quote
Administrator Aslain Posted February 3 Administrator Posted February 3 Najlepiej jak zalaczysz wszystkie log, info jak w podpisie posta. Rozumiem ze bez modow, w trybie bezpiecznym nie ma problemu? Quote
bari12pl Posted February 5 Author Posted February 5 W dniu 3.02.2026 o 21:54, Aslain napisał(a): Najlepiej jak zalaczysz wszystkie log, info jak w podpisie posta. Rozumiem ze bez modow, w trybie bezpiecznym nie ma problemu? Bez modow nie próbowałem natomiast w trybie bezpiecznym działa tak że domyślnie jest jest x8 ustawiam na x4 po czym wychodzę w tryb zręcznościowy i wracając jest x8 Pliki_LOG.rar Quote
Administrator Solution Aslain Posted February 6 Administrator Solution Posted February 6 Tryb bezpieczny to wlasnie tryb bez modów 🙂 Zaladowalem te same mody co wybrales i mi dziala normalnie, wiec może kwestia opcji gry, zobacz co masz tu Pobaw się ustawieniami. Quote
bari12pl Posted February 6 Author Posted February 6 Godzinę temu, Aslain napisał(a): Tryb bezpieczny to wlasnie tryb bez modów 🙂 Zaladowalem te same mody co wybrales i mi dziala normalnie, wiec może kwestia opcji gry, zobacz co masz tu Pobaw się ustawieniami. Teraz już będę wiedział 🙂 Faktycznie miałem zaznaczone x8 stąd takie zachowanie, obecnie "Last Used" i działa prawidłowo. Dziękuję 1 Quote
Recommended Posts