lolek1949 Posted February 13 Posted February 13 Witam. gram z XVM zmieniając sobie tylko pare rzeczy, ale przyzwyczaiłem sie nawet do standartowego XVM. Mój problem dotyczy 'damageLOG" z XVm w ostatniej wersji t.j dla EU v. 2.1.1.1 nagle nie dziala do tej pory nie było z tym problemu. Widze ze w twojej paczce jest o.k. czy możesz pomóc mi rozwiązac ten problem?? Lub czy w twojej paczce mozesz zrobić wersje mini mapy w bitwie taka jak jest w "orginalnym" XVM?? prosze o odpowiedz i dzieki Quote
Administrator Solution Aslain Posted February 13 Administrator Solution Posted February 13 Jak w mojej paczce dziala ok to nie mam co naprawiać 🙂 Ale te mody działa poprawnie, jeśli tobie nie chodzi coś to raczej nie z powodu błędu w modzie czy paczce, raczej problem lokalny. Możesz wyjaśnić nature problemu? Udokumentuj wszystko, załącz powtórkę z bitwy gdzie nie dziala, załącz screenshoty całego ekranu gry gdzie widać co nie działa, załącz logi. Wszelkie informacje o tym co wymagam w linku z podpisu mojego posta. Wytlumacz też dokladnie co znaczy że nie działa. Jak chcesz domyślną minimapę z gry, to nie instaluj gałęzi minimapy XVM. Quote
Recommended Posts