Jump to content

Modyfikacja wyników bitwy

Recommended Posts

Posted

Witam, jest pewien problem z modyfikacją do starych okien z wynikami bitew, otóż stare okno (vanilla) po zakończeniu bity się nie pokazuje i gra wrzuca od razu do garażu, wiadomo może jak to naprawić?

• Administrator
Posted

Raczej tu nic nie poradze, nie mam kontaktu z autorem tego moda od starych wyników bitwy, póki co każdemu działa, nikt nie zgłaszał problemów więc nie wiem aż do tego posta. W jakichś konkretnych trybach to sie dzieje, czy po prostu zawsze i wszędzie? Gra ma ostatnio od paru miesięcy bugi np. wywala gre po bitwie, może to powiązane. Jak chcesz to załącz jakieś dowody na taki problem, najlepiej filmik, screenshoty, oraz obowiązkowo logi - info w sygnaturce posta. Może wypatrzę jakieś błędy w logach.

• Administrator
Posted

Hm no na filmiku okno automatycznie sie nie otwarlo, ale to chyba nie jest duży problem aby kliknać na przycisk Szczegóły który tam się pojawia na dole po prawej. Sprawdziłem logi, są bez błędów, czyli albo to jakieś ustawienie w grze (co chyba wątpie) albo po prostu ten mod tak ma.

Posted

Wiadomo, problemu z naciśnięciem nie ma, po prostu chciałem zapytać, bo pamiętam że kiedyś działało i teraz po prostu nie pokazuje od razu. Dziękuję za odpowiedź!