Kris_Poland Posted February 20 Posted February 20 Brak statystyk pomimo rozegranych bitw... Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted February 20 Administrator Posted February 20 Masz jakieś nietypowe błędy, z jakiegoś zaszyfrowanego moda, więc nie widać nazwy tylko ciąg znaków. To coś jest przy wynikach bitwy więc to pewnie powoduje to. Może Tomonik już przestał działać w 2.1.1.2? Ale na razie tylko jedno zgłoszenie jak to. Instaluejsz coś jeszcze czy tylko moje mody? Od kiedy ten problem? Nie wiem co tu doradzić, wyczyść cache gry. Quote
Kris_Poland Posted February 20 Author Posted February 20 mam tylko Twoje paczki i to pewnie chyba juz z 4-5lat... moze zainstalować na czyściocha ? Quote
Administrator Aslain Posted February 20 Administrator Posted February 20 Tak czy siak mod dziala, bo wlasnie zagralem z nim bitwe i wszystko pokazuje. Problem lokalny. Quote
Kris_Poland Posted February 20 Author Posted February 20 re instalka aslain-a z czyszczeniem, wcześniej naprawka wot-a nic nie wniosło.... olać to.... przeżyję.... chyba że to cię ciekawi ? Quote
Administrator Aslain Posted February 20 Administrator Posted February 20 Poczekaj na nowy XVM może to tez związane, trudno mi zgadnąć, błąd jest, ale nieznany dla mnie. Quote
Recommended Posts