Jump to content

Aslains_WoT_Modpack_Installer_v.2.1.1.2_03

Recommended Posts

Posted

sam jakies bledy i instaluje sie iine opcje przy wskaznikach zycia a grze chodzi o paski w tabeli czolgow, wrocilem do poprzedniej wersji
mialem zielone i czerowne pola dodatkowe obok czolgow

Posted

Witam,

Podepnę się pod posta. Nie wiem czy o to samo chodzi, ale,  po instalacji ostatniej paczki, bez zmiany ustawień, w bitwie wyświetlane są dodatkowe paski życia. Na razie próbuje sam ale nie mogę nic znaleźć. Jak to usunąć? 

shot_001.jpg

• Administrator
Posted
54 minutes ago, mohito said:

Witam,

Podepnę się pod posta. Nie wiem czy o to samo chodzi, ale,  po instalacji ostatniej paczki, bez zmiany ustawień, w bitwie wyświetlane są dodatkowe paski życia. Na razie próbuje sam ale nie mogę nic znaleźć. Jak to usunąć? 

Jak wczesniej, bez logow z logs archivera i powtorki z bitwy nie mam jak to sprawdzic.

• Administrator
Posted

Wg. mnie lepiej teraz, wtedy nowy modpack bedzie juz nie mial buga, jesli bug jest. Domyslam sie ze to ma zwiazek z akt. PMOD, bo konfigi prawie wszystkie zostaly zaktualizowane i moze gdzies tylko trzeba cos przestawic aby dostosowac, ale bez logow sie nie dowiem, i czekanie to tylko niepotrzebne przedluzanie

• Administrator
Posted

Dzięki, dostosowałem patche w modpacku, w kolejnej aktualizacji nie będzie niechcianych pasków zycia.