Kris_Poland Posted March 2 Posted March 2 sam jakies bledy i instaluje sie iine opcje przy wskaznikach zycia a grze chodzi o paski w tabeli czolgow, wrocilem do poprzedniej wersji mialem zielone i czerowne pola dodatkowe obok czolgow Quote
Administrator Aslain Posted March 2 Administrator Posted March 2 Niestety takie zgloszenie nic nie daje, nalezy zamiescic screenshoty, logi i powtórkę z bitwy Quote
mohito Posted March 3 Posted March 3 Witam, Podepnę się pod posta. Nie wiem czy o to samo chodzi, ale, po instalacji ostatniej paczki, bez zmiany ustawień, w bitwie wyświetlane są dodatkowe paski życia. Na razie próbuje sam ale nie mogę nic znaleźć. Jak to usunąć? Quote
Administrator Aslain Posted March 3 Administrator Posted March 3 54 minutes ago, mohito said: Witam, Podepnę się pod posta. Nie wiem czy o to samo chodzi, ale, po instalacji ostatniej paczki, bez zmiany ustawień, w bitwie wyświetlane są dodatkowe paski życia. Na razie próbuje sam ale nie mogę nic znaleźć. Jak to usunąć? Jak wczesniej, bez logow z logs archivera i powtorki z bitwy nie mam jak to sprawdzic. Quote
mohito Posted March 3 Posted March 3 Już po aktualizacji gry i nowego modpack, jak "problem" będzie aktualny, to prześle wszystko .... Quote
Administrator Aslain Posted March 3 Administrator Posted March 3 Wg. mnie lepiej teraz, wtedy nowy modpack bedzie juz nie mial buga, jesli bug jest. Domyslam sie ze to ma zwiazek z akt. PMOD, bo konfigi prawie wszystkie zostaly zaktualizowane i moze gdzies tylko trzeba cos przestawic aby dostosowac, ale bez logow sie nie dowiem, i czekanie to tylko niepotrzebne przedluzanie Quote
mohito Posted March 3 Posted March 3 OK, też tak myślę że ma to związek z akt. PMOD. Przesyłam pliki. 20260303_1155_germany-G114_Skorpian_01_karelia.wotreplay python.log Quote
Administrator Aslain Posted March 3 Administrator Posted March 3 27 minutes ago, mohito said: OK, też tak myślę że ma to związek z akt. PMOD. Przesyłam pliki. 20260303_1155_germany-G114_Skorpian_01_karelia.wotreplay 1.67 MB · 0 downloads python.log 733.83 kB · 0 downloads Mało, potrzebny zip z logs archivera, albo wsadz chociaż plik .reg Quote
mohito Posted March 3 Posted March 3 Właśnie doczytałem ze jeszcze te potrzebna ... _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_CompList.log _Aslains_Installer_Extractor.log _Aslains_WoT_Modpack_Exported_Settings.reg Aslains_WoT_Logs nie wysyłam bo patrzę ze jest z data z 2025. a te są z 2026 a jednak ... rzadko używam, ale utworzyłem nowy Aslains_WoT_Logs.zip 1 Quote
Administrator Aslain Posted March 3 Administrator Posted March 3 Dzięki, dostosowałem patche w modpacku, w kolejnej aktualizacji nie będzie niechcianych pasków zycia. Quote
Recommended Posts