overfrag Posted March 8 Posted March 8 This mod brings back the old context menu, namely the result of the previous battle. It hasn't been working for over a week now, and I would really like it to work again, thank you. 1 Quote
Administrator Aslain Posted March 8 Administrator Posted March 8 Remember about logs, both of you. Quote
Administrator Solution Aslain Posted March 8 Administrator Solution Posted March 8 Hopefully its fixed in the upcoming modpack upd. 1 Quote
mackor03 Posted March 13 Posted March 13 Again this mod broken in newest patch. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted March 13 Administrator Posted March 13 55 minutes ago, mackor03 said: Again this mod broken in newest patch. Aslains_WoT_Logs.zip 301.07 kB · 0 downloads What is your properl precisely, provide proof too. W tych logach co zalaczyles nie ma wybranego moda o ktorym pisze OP: Pokaż wynik poprzedniej bitwy (EN,PL,RU) [PMOD] Quote
mackor03 Posted March 13 Posted March 13 Rzeczywiście był odznaczony. Gram na EU i w wersji PL. Nie wiem jak to się stało, ale jeśli to moja wina to przepraszam za zawarcanie gitary. Quote
Administrator Aslain Posted March 13 Administrator Posted March 13 36 minutes ago, mackor03 said: Rzeczywiście był odznaczony. Gram na EU i w wersji PL. Nie wiem jak to się stało, ale jeśli to moja wina to przepraszam za zawarcanie gitary. Spoko, najważniejsze że problem rozwiązany. 1 Quote
Recommended Posts