Wilu88 Posted March 12 Posted March 12 Witam Zrobiłem moda do pokazywania szans na skończenie czołgu rywala. ## Co robi ten mod? Wyświetla w trybie snajperskim szansę na zniszczenie namierzonego przeciwnika jednym strzałem, uwzględniając losowość obrażeń (±25% RNG). Gdy zabicie jednym strzałem jest niemożliwe, pokazuje minimalną liczbę strzałów potrzebną do zniszczenia celu. Mod obsługuje zarówno standardowe armaty (stałe obrażenia) jak i **gwintowane lufy** (polska linia niszczycieli czołgów), dla których obrażenia maleją liniowo wraz z odległością. ## Wyświetlane informacje | Sytuacja | Wyświetlany tekst | Przykład | |---|---|---| | Możliwy kill jednym strzałem | `KILL: XX%` | `KILL: 73%` | | Gwarantowany kill | `KILL: 100%` | `KILL: 100%` | | Kill niemożliwy | `Do zabicia: X strz.` | `Do zabicia: 3 strz.` | | Kill niemożliwy (zakres) | `Do zabicia: X-Y strz.` | `Do zabicia: 2-3 strz.` | | Gwintowana lufa | jak wyżej + odległość | `KILL: 45% (234m)` | Tekst pojawia się **wyłącznie** gdy: - gracz jest w trybie snajperskim - celownik jest skierowany na wrogi pojazd - cel ma punkty wytrzymałości większe od zera Mod dostał status Published na Wot Mods kill_chance_mod.wotmod Quote
Administrator Aslain Posted March 12 Administrator Posted March 12 Wyslij mi link do moda na wgmods bo nie potrafie tego moda tam znaleźć. Quote
Wilu88 Posted March 12 Author Posted March 12 2 hours ago, Aslain said: Wyslij mi link do moda na wgmods bo nie potrafie tego moda tam znaleźć. Na razie w zakładce My Mods mam status Published ale jeszcze nie wylądował w wyszukiwarce więc chyba trzeba poczekać 😉 Quote
Administrator Aslain Posted March 12 Administrator Posted March 12 On powinien od razu byc widoczny, cos jest nie tak. Quote
Wilu88 Posted March 15 Author Posted March 15 On 3/12/2026 at 7:07 PM, Aslain said: On powinien od razu byc widoczny, cos jest nie tak. Ok już jest: https://wgmods.net/7569/ Quote
Recommended Posts