Jump to content

Szósty zmysł czy selektor camo?

Recommended Posts

Posted

Witam, miałem wersję 0.1 i wszystko było raczej OK, tylko brakowało mojej żarówki z licznikiem, to zainstalowałem ten nowy szósty zmysł do samodzilenego ustawiania oraz ten selektor kamo mnie zaintrytgował. I teraz jak wchodzę do bitwy to mam 3 fps, i tam po kilkunastusekundach, jeszcze oczywiście przed rozpoczęciem bitwy, powoli się buduje ten fps dop 100+. Może wiesz który z tych 2 modów to powoduje? Jak 6 zmysł, to do czasu naprawy sobie jakiejś ikonki z XVM użyje i nie będe wnikał. A jak nie wiesz to sobie sam później sprawdzę, nie trać czasu. Dzięki za odpowiedź.

Aslains_WoT_Logs.zip

• Administrator
Posted

Sprawdz bez tego moda na własną zarówkę, być może aktualizacja coś nie poszła ok, albo zobacz bez drugiego moda. Ale to raczej wina CSS, sprobuje innego podejscia. Jak cos to napisz na discordzie jak chcesz sprawdzic czy nowa wersja dziala lepiej.

Generalnie potwierdzilem to, ale ten problem to glownie na bardzo starych komputerach. Na moim glownym w ogole tego nie odczuwam, na lapki 6 letnim widze 4fps przez kilka sekund wstępnego odliczania bitwy ale to nie problem tez.

Sprawdzam jeszcze czy moge zmienic to na lepsze dla starych kompów, problem jest tylko z animacjami, w trakcie fazy ich ładowania na początku bitwy, i to w animacjach z dużej ilości klatek jak ta którą wybrałeś.

Posted

Na razie nie mam jak przeinstalować, ale jak będzie wersja 0.3 to sprawdze i dam tu znać. Podziękował.