Jump to content

Pobieranie danych w garażu ERROR.

Recommended Posts

Posted

Witam, tak przynajmniej od wersji modpacka 2.3.0.1_15 gdy wychodzę z bitwy przed jej końcem i chce sprawdzic wyniki szczegółowe/dodać PD z poprzedniej bitwy na innym czołgu, to pobiera dane z serwera i te kółko mieli i mieli i zostaje tylko wyłączenie gry z windowsa. Nie jestem pewien czy to jest za każdym razem, bo trochę  nerwów mnie to kosztuje, gdy potrzebuję dodatkowe PD na danym pojeździe. Dzięki za jakąkolwiek pomoc.

Aslains_WoT_Logs.zip

• Administrator
Posted

15 to juz prechistoria, liczy sie teraz co jest, w najnowszym modpacku masz to też ?

Wczesaniejsze bledy byly z Zaplanowane rezerwy osobiste ale mod mial juz aktualizacje...

Posted

Tak jest, nawet właśnie przed momentem odblokowałem PTZ i nacisnąłem kup i  aktualizacja garażu mieli i gra sie zawiesiła, tzn cały czas mieli te kółko. 

Posted

Aha, a to szkoda by było, bo używam go chyba od początku. Ostatnio nawet zdaje się ten mod zapamiętywał camo do następnej paczki modów. Dobra sprawdzę to później jak będę na PC, albo w następnej paczce. Dzięki za odpowiedź.

• Administrator
Posted

Autor moda potwierdza że z logów widzi że to powoduje Camo Selector, więc może nowsza wersja załatwi sprawę...

Posted (edited)

#18 wersji moda wszystko wydaje się już być OK, dzięki.

A tamten 1 plik od tego selektora, to nawet nie wiedziałem do jakiego folderu wrzucić. W res_mods szukałem gdzie, ale nie znalazłem, nvm.

Edited by mackor03