mackor03 Posted July 6 Posted July 6 Witam, tak przynajmniej od wersji modpacka 2.3.0.1_15 gdy wychodzę z bitwy przed jej końcem i chce sprawdzic wyniki szczegółowe/dodać PD z poprzedniej bitwy na innym czołgu, to pobiera dane z serwera i te kółko mieli i mieli i zostaje tylko wyłączenie gry z windowsa. Nie jestem pewien czy to jest za każdym razem, bo trochę nerwów mnie to kosztuje, gdy potrzebuję dodatkowe PD na danym pojeździe. Dzięki za jakąkolwiek pomoc. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted July 6 Administrator Posted July 6 15 to juz prechistoria, liczy sie teraz co jest, w najnowszym modpacku masz to też ? Wczesaniejsze bledy byly z Zaplanowane rezerwy osobiste ale mod mial juz aktualizacje... Quote
mackor03 Posted July 6 Author Posted July 6 Tak jest, nawet właśnie przed momentem odblokowałem PTZ i nacisnąłem kup i aktualizacja garażu mieli i gra sie zawiesiła, tzn cały czas mieli te kółko. Quote
mackor03 Posted July 6 Author Posted July 6 Aha, a to szkoda by było, bo używam go chyba od początku. Ostatnio nawet zdaje się ten mod zapamiętywał camo do następnej paczki modów. Dobra sprawdzę to później jak będę na PC, albo w następnej paczce. Dzięki za odpowiedź. Quote
Administrator Aslain Posted July 6 Administrator Posted July 6 Autor moda potwierdza że z logów widzi że to powoduje Camo Selector, więc może nowsza wersja załatwi sprawę... Quote
Administrator Aslain Posted July 6 Administrator Posted July 6 Już jest na wgmods, możesz pobrać i podmienić ręcznie, a w modpacku dopiero później jak ukończę. https://wgmods.net/7711/ Quote
mackor03 Posted July 7 Author Posted July 7 (edited) W #18 wersji moda wszystko wydaje się już być OK, dzięki. A tamten 1 plik od tego selektora, to nawet nie wiedziałem do jakiego folderu wrzucić. W res_mods szukałem gdzie, ale nie znalazłem, nvm. Edited July 7 by mackor03 Quote
Recommended Posts