zwitek1 Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Od mniej więcej miesiąca - nie zauwazyłem od której aktualicacji paczki modów - na słabszych komputerach nastepuje glawtowny spadek FPS ( do 15- 18 ) wręcz uniemozliwiajacy grę. Do wczoraj winiłem za to sprzęt, ale " z nudów" zainstalowalem paczke OMC ( z XVM i configiem od Aslain ) i ...... FPS 40-50, gra się nie muli, nie wiesza, jest ok. Tnz było, bo po powrocie do Aslaina problemy wróciły. zaznazam, że nie używam żadnych innych modów poza paczką. Quote
xxx_Mario_xxx Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 tez to zauwazylem, ale nie wiem co tu jest winne :/ nawet minimalistycznie wrzucajac sam config xvm te fpsy drastycznie spadaja - sadze ze to w nim moze tkwic problem p.s. tak jak kolega wyzej napisał wrzucajac jakas inna paczke (virus lub omc) tego spadku az takiego nie widac (tam mi spada max 5fps) a tu standardem 15 a coniekiedy nawet i 25 :/ Quote
Administrator Aslain Posted October 12, 2015 Administrator Posted October 12, 2015 Jesli na samym konfigu XVM tez sa problemy to nic na to nie moge poradzic, trzeba prosic o pomoc po angielsku na: http://koreanrandom.com/forum/forum/57-xvm-english-support-and-discussions/ Quote
Recommended Posts