kzb3 Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 (edited) Dzisiaj ucieszyłem SIĘ bo w końcu wyszła paczka autorstwa Aslaina z modemem Który potrzebowałem (usuwanie mgły) SZYBKO sciągnąłem í zainstalowałem Wybrane mody TAKIE JAK: - Ikonki konturów - Oryginalne z gry - Celownik Hootorez Marine Zebra - Kształty markerów celownika - OPCJA 2 - Zeiss zoom x25 FOV - Markery nad celami - BADoBEST KM + nick - Odznaki w bitwie - OPCJA 1 - Złote ikonki osprzęu - Film wyłączony logowania - Pokaż zdjęcie Montana - Oryginalne maswerku z gry - Odznaki - v1 od WrestW - Usuwania mgły - Rozszerzone drzewko Badań - Bitwy TRENINGOWE - Lepsze ikonki okrętów na karuzeli - Nagrywanie powtórek z gry mam TYLKO te mody co wymieniłem, czyściłem cahce DLC i nic nie nie pomogło. Błąd polega na Tym ZE coś chyba nie tak z drzewkiem JEST Badań bo żadnego okrętu nie nie widac za zamiast nazwy Kraju JEST napisa - textField. Poniżej załączam zdjęcie z błędem.. Paczkę mam w version Aslains_WoWs_ModPack_Installer_v.5.13.1_03. W poprzedniej miałem te same mody - Trochę inaczej wygląda drzewko - pojawiła SIĘ ikonka z dynia hallowen pod flaga francuska _Aslain_logs.zip Pomogło ponowne zainstalowanie paczki bez modu o nazwie Rozszerzone drzewko Badań ( musi powodować jakiś błąd ) Po wyrzuceniu tego modu drzewko jest ok Edited November 5, 2016 by kzb3 1 Quote
Administrator Aslain Posted November 8, 2016 Administrator Posted November 8, 2016 Dziekuje, naprawie dzisiaj. Quote
Recommended Posts