Jump to content
skunRace

Problem tylko z niektórymi modami (celowniki i panel boczny)

Recommended Posts

Witam, mam problem tylko z niektórymi modami, wybrałem kilka które mnie interesowały i nie działają tylko celowniki (próbowałem różne) i panel boczny, który nie wygląda tak jak powinien, są tylko zielone pasy bez reszty informacji. Dodam jeszcze, że podczas którejś instalacji z kolei celownik krab działał (była to wtedy pierwsza wersja paczki Aslains_WoWs_Modpack_Installer_v.6.4.0_01) ale przy próbie instalacji innego celownika już nie działa żaden. Instalowałem paczkę dość dużo razy, odinstalowując i czyszcząc pozostałości Ccleanerem, niestety bez rezultatu, teraz robię to na wersji #3.

Przy próbie instalacji samego celownika też nie działa.

 

Proszę o jakieś sugestię i pozdrawiam.

 

kc08KUM.jpg0HIkyOL.jpg

 

 

Aslains_WoWs_Logs.zip

Edited by skunRace

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zainstalowalem wszystko tak samo jak wybrales w modpacku i tak to wyglada:

 

wiIWzo4.jpg

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Na taki efekt liczyłem i nie mam pojęcia co może być przyczyną wcześniej nie instalowałem żadnych modów i oczywiście zaznaczam czyszczenie przed każdą instalacją , no nic będę kombinował dalej.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dziwne ze uzyskujesz jakis inny efekt, moze antivirus z sandboxem? (Moze niby sie instaluje ale do piaskownicy a nie na prawdziwe miejsce). Ciezko powiedziec. Odpalasz gre z katalogu gdzie zainstalowales gry, czy moze masz pare roznych instalek?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Instalowałem również na wyłączonym antywirusie, grę odpalam z launchera, ale odpalałem też z folderu z gry i niestety nic nie pomaga.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prawdopodobnie winne są bugi po patchu (norma w WG,Aslain do WoT-a będzxię około 10 microłatek naprawiających).Po pobraniu patcha,wgraniu paczki,zalogowałem się do gry,bitwa i błąd z pamięcią wyskoczył,gra się wyłączyła i nie mogłem jej odpalić.pomogło sprawdzenie i naprawa plików,pobrało ponad 3 giga,po wgraniu paczki jest ok.Spróbuj tak zrobić,jak nie pomoże to coś u ciebie na kompie miesza.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.