Jump to content

Problem z zawieszkami w hangarze

Recommended Posts

• Administrator
Posted

- UWAGA: nie instalować XVM oraz modów polegających na ModListAPI jednocześnie!

[ZNANE PROBLEMY]
  * błędy związane z hangarem przy instalacji modów polegających na ModsListAPI i XVM. Developerzy tych modów i XVM zostali poinformowani i pracują nad rozwiązaniem

Mody związane z tym problemem: Camo Selector, Oświetlenie czołgów, 15m okrąg bazy, Pomocnik Misji Osobistych,  Raidal menu, Johny_Bafak Tech Tree, Strzałka kierunku do najbliższego wroga, Vehicle Exp Extended, Crew Exp Extended, UT announcer, Menadżer powtórek 

• Administrator
Posted

Taka informacja jest na stronie XVM, wiec albo odinstaluj XVM albo te mody, wg. tej informacji będzie się coś gryzło, aż do czasu kiedy to naprawią.

Posted

rozumiem czyli poprostu jest nie kontabilne mody z xvm to narazie pogram bez modów a dał byś znać jak bd wszystko działać ?i wgl dziek iza pomoc

Posted

Aslain u mnie za każdym razem. Po bitwie w garażu nie ma nic i nic się nie da kliknąć. 
Po wywaleniu całkowicie modów gra działa normalnie. 

• Administrator
Posted

Gralem na waszych modach, na 5 bitew raz mi sie to przytrafilo, wiec jest to troche losowe, i szkoda bo przez to ciezko znalezc moda ktory to powoduje. 

Czy ktos moze przetestowac jedna rzecz dla mnie?

W katalogo mods, skasujcie poliroid.modslistapi_1.0.2.wotmod i zamiencie go na tego: poliroid.modslistapi_1.0.3.wotmod

Dajcie znac czy pomoglo.

Posted (edited)

No to tak. Paczka 03 oraz podmieniony plik, który dałeś i wszystko działa na modach które mam :) 
Załączam log jakby co dla pewności.
Rozegrałem co prawda 1 bitwę póki co no ale wcześniej wywalało przy każdej. Dam znać później po rozegraniu kilkunastu chociaż.

Aslains_WoT_Logs.zip

Edited by Protix
Posted (edited)

w moim przypadku nie pomogło :( odinstalowałem też kolorowane czołgi na karuzeli (złote czołgi Twojego autorstwa ) jak ktoś na shoutboxie razdził i dalej nic

zwis po 3 rozegranej bitwie

Edited by Akukinho
  • Administrator
Posted

Proponuje sprawdzic jeszcze poprzez usuniecie tych modow: Zmieniacz kamuflażu, Oświetlenie czołgów, 15m okrąg bazy, Pomocnik Misji Osobistych, Radial menu, Johny_Bafak Tech Tree, Strzałka kierunku do najbliższego wroga, Vehicle Exp Extended, Crew Exp Extended, UT announcer, Menadżer powtórek 

Posted

Aslain a patrzyłeś mojego loga? Ja mam praktycznie wszytskie te mody co wymieniłeś i działa. Mam 15m, drzewko Johny, strzałkę.
Tyle, że ja podmieniłem plik od Ciebie w katalogu mods.

Posted

ja mam po suuwane te co pisałeś wczesniej i nadal sie tak dzieje

added 1 minute later

Jednym słowem coś czuje że WG robi teraz aktualizację aby blokować mody 

Posted

Ale u mnie działa. Nie wiem jak bo bym wyeksportował listę modów których używam i byśmy porównali.

Posted

ja tam nie wiem kolega właśnie mi napisał bo mu napisałem żeby sspróbował z podmianą moda tak jak aslain pisał to mi odpisał że teraz mu pod czas pierwszej bitwy całą gre wywala i musi włączać ją od nowa

Posted

mam czystego klienta , ale po odinstalowaniu wszystkich modów( w trakcie tez proces 32bit nie zamykał sie wraz z gra) dodatkowo przy czystym kliencie dalej po powrocie do garazu niema nic.

python.log

added 1 minute later

kurde czy musze robic reinstake WOT

Posted

wlasnie win optymizerem przelecialem rejestry i dalej po powrocie w garazu pusto

Posted

Wywal wszystko z katalogów: World_of_Tanks\mods\0.9.19.0 i World_of_Tanks\res_mods\0.9.19.0

Wtedy będziesz miał bez modów, może gdzieś coś zostało.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.