Jump to content

shaggy996

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About shaggy996

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Server
    NA

Recent Profile Visitors

380 profile views
  1. shaggy996

    In game xvm not working since patch

    and after this not working for the last 2 nights. The game crashes and when I log back in it shows active now.....
  2. I dont know if this is related. But after the patch i had to delete all of my cache files to get the game to load. When im in a match none of the stats show. After the game all of the info shows in the after game report and in the carousel. When I load in the game initially, xvm in the notifications center says network inactive and has the enable link. I have checked on the xvm site and it is active. I have even updated it since it was at 10 days. thanks Aslains_WoT_Logs.zip
  3. shaggy996

    Will not load in to matches

    both. I turned off some stuff and ran 2 games, thought it was fixed, ran a third and same thing.
  4. When i start a game I can see tank OTM but only get the load screen. The really strange part is I can play replays fine, which makes it really hard to test without screwing my games over. Aslains_WoT_Logs.zip
  5. Just put the mod pack in. crashed 4 out of 5 games. Aslains_WoT_Logs.zip
  6. shaggy996

    STRV M/42-57 ALT A.2 not showing in garage.

    That was it, though I had never set it to reserve. I was running vanilla until after i bought the tank. Is reserve part of the mod pack only. Because it shows up normal without it.
  7. With the mod pack as I run it the STRV M/42-57 ALT A.2 will not show in my garage. Tried resetting filter and even showing only swed tanks and nothing. rename the 0.9.16 folder and there it is. thanks _Aslain_logs.zip python.log
  8. shaggy996

    Completely crashes Video

    What i didnt know was there was a game update and no modpac update. Just because he wont spend much time on this for the next month doesnt mean i couldnt submit a bug report. It just measn he might not do anything about it for a while. So thanks for the info about the game update. Since i just reinstalled the game since beta, I had no idea.
  9. shaggy996

    Completely crashes Video

    ok thanks didnt know.
  10. Long time user of your WOT packs. Love the work. New to WOWS less than 50 games. Installed mods and tried to launch game. Click play on updater get the loading picture and then it locks up hard. I run dual monitor, the mouse moves and i can see the second screen. Main screen goes black if i try and do anything. ctrl,alt,del just gives me a black screen. I have to hit reset to even restart. Tried starting it a few times, same result. Used the game repair ran a game with no mods. Then tried to reinstall with same settings, same results. Thanks _Aslain_logs.zip
  11. turn off high lighting on it.

  12. shaggy996

    Battle not starting

    I found what was locking it out for me. After removing stuff one at a time, its the team HP Pool option. Turn that off and it should work.
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.