Jump to content

Winterburn

Donator
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    United States

Community Reputation

0 Neutral

About Winterburn

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Server
    NA
  1. Thanks for getting back to me. I can't be 100% sure, but it seems like I've had delays in both the sound and the image. The reason I can't be sure is that I'm usually concentrating on something else when I get spotted. It's possible the image is appearing and I'm just not noticing it as I am playing. I have definitely gotten reliant on the sound. Otherwise, WOT else runs extremely well on my system (140ish frame rates at ultra with all mods installed). I will try without the custom sound alert when I get home this evening.
  2. When I use the modpack, 6th sense is glitching. Sometimes I am spotted and it never activates. Other times it will be delayed. Sometimes just the icon will appear with no sound, or the sound will play with no icon - usually always also with a delay. I uninstalled mods and everything works as expected. Re-installed and it's glitching again. Not sure what to do to fix it, any help would be appreciated. Thanks! Aslains_WoT_Logs.zip
  3. Yep removing pmod seems to have worked... except now I lose half the mods I want. Any idea if there's an actual fix?
  4. Installing now w/o PMOD. If that's the problem I'm going to be very say, as PMOD covers most of the non-XVM I consider essential... Old Server Crosshair, zoom in/out, default zoom setting, disable gun shake/red flash etc. Will report back once I finish getting ready for this stupid Hurricane.
  5. Hi Aslain, Thanks for getting back to me on this. I just installed the latest (Aslains_WoT_Modpack_Installer_v.9.20.0_04) this morning and the pen indicator on the gun marker is still not working for me. I had removed all crosshair mods except servercross and it is still not working, except in safe mode/with no mods. New logs attached. Thanks again. Aslains_WoT_Logs.zip
  6. It works for me without mods or in safe mode. Only with mods installed is it broken.
  7. I do have the gun marker with penetration option set in the game settings, and it works fine with out mods installed.
  8. Good Morning, This morning, I downloaded and attempted to install Aslains_WoT_Modpack_Installer_v.9.16_03 and received a message about being unable to install due to a file being in use. I restarted my computer and tried to install again and received the above message. I ran it again with the option to clear the DL cache and it re-downloaded everytiung and failed again. All previous versions worked prior to today. I tried the 9.16.02 version and it is now experiencing the same error. I do not have an anti-virus currently installed. _Aslains_Installer_Options_.inf
  9. Pro tip: Make sure the box is checked in the installer. mine wasn't. Not sure why, I didn't change my config when I installed the latest version, at least not intentionally. Sry.
  10. I am doing a full reinstall, with cache clearing etc to see if that fixes it.
  11. OTM reload not working for me either. I'm running Aslains_WoT_Modpack_Installer_v.9.15.2_04 So it may be working for some but def. broken for others.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.