Jump to content

adamPOLAND

Regular Member
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Netherlands

Everything posted by adamPOLAND

  1. zrobiłem tak,usunąłem całą paczkę z kompa , pobrałem tą wersję aktualną i dałem na install, co się okazało ? wyskoczyły mi komunikaty o odmowie dostępu oraz drugi ,myślałem,że to wystarczy , bo do WoTa też ten sam problem , nie tworzy logów mimo na innym dysku zainstalowany jest WoT na twardzielu ,a WoWs na SSD i ustawiłem dyski na zabezpieczeniach by było na system i pełna kontrola też nic nie dało
  2. no nie wiem jak może być wina mojego kompa,skoro na nowo system postawiłem i sterowniki i te najpotrzebniejsze windows update zainstalowane , spróbuję uruchomić jeszcze w trybie admina edit: nie działa w trybie admina nawet , ja korzystam z windows 7 więc poradź co mam zrobić ,coś zmienić w ustawieniach ?
  3. znowu mi nie utworzyło logów , nacisnąłem na Aslains_WoWs_Logs_Archiver i uruchomiło , wchodzę do folderu i tam pusto , coś jest nie tak z tym,musisz to naprawić aby robiło te logi,chyba,że chcesz co innego to podam jako załącznik update : dodaję takie coś,co zainstalowałem jakie mody oraz coś innego ,więcej nic nie mam ,chyba,że ci dodać coś z tym plików w folderze z grą _Aslains_Installer_CompList.log _Aslains_Installer_Options.inf
  4. nie chcę nic pisać ale albo pewne mody obniżają fps w grze albo nie wiem co się dzieje , na tamtej wersji gry 9.5.0 wszystko było ok , grałem z modami i fps nie spadało poniżej 80 , teraz w tej wersji gry to totalnie nie idzie grać z modami z twojej paczki , takie lagi , wywala co chwilę do okna logowania w grze , straszne spadki fps m.in. przy obracaniu kamery i jak się jest w dymie i blisko niego , uruchomiłem grę w trybie bezpiecznym bez modów to mam wszystko na max grafikę i fps nie spadają poniżej 75 , z modami coś jest nie tak,nie wiem jaki mod może to powodować , coś mi się zdaje ,że albo do minimapki albo do paneli bocznych , kit wie teraz ,spróbuję ci logi załączyć , ale pewnie znowu mi nie utworzy tego archiwum , poczekam na nową wersję modów , nowe coś się poprawi
  5. jest kolejny,kompan , który nie jest na swoim miejscu gdzie powinien , może to połączenie z drugim modem nawigator jak widać używam , ta gwiazdka powinna być zaraz pod S kontrolkami
  6. ulepszona karuzela i błąd w pokazywaniu , powinny być ikonki ukazujące jaki to jest typ okrętu , oznaczyłem to na zrzucie w kółeczku
  7. w tym modpacku nie działają mody m.in. usunięcie nieśmiertelników , pokazują się na koniec ,kiedy cię zniszczą albo karuzela okrętów nie ma m.in. % WR danego okrętu itd ,chyba,że coś nie do końca dobrze zainstalowałem,ale zawsze mam wybrane te same mody , może nie mają update ,pozdro
  8. Witam,pamiętam jak były fajne baretki , dlaczego one przestały być robione ? Jak są ,to gdzie mam ich szukać ? Czekam na odpowiedź , czy dodane to bedzie do następnej wersji modpacka albo czy jakiś link do modów,które nie są w modpacku do ściągnięcia i podania jak je wgrać .
  9. teraz nie dzwonka ,za to wkurzający dźwięk jakby strzału z pistoletu , ja bym to zlikwidował , nie podoba mi się ten dźwięk
  10. a co do moda kierunki poruszania się okrętów to zalecam poprawić lokację ikonki , ponieważ gdy się da dodatkową jako priorytet to A zasłania to czy stoi,czy płynie do przodu albo cofa w danym momencie
  11. do poprawki , nie wiem jaki to mod to powoduje w drzewku ,iż Conqueror jest jako premium , ale mam mod złote ikonki premium okrętów w karuzeli
  12. ze sterownikami nie mam problemów akurat , hmm,spróbuję poczekać na nową wersję gry,zobaczymy wtedy co z tym prywatnym zestawem roboczym , kiedy gra już posiada dopiero 3 000 000 k pamięci , a reszta aplikacji zbędnych wyłączone procesy oraz w nvidia ustawione pod wydajność dla tej gry,no chyba,że cały dzień grania robi swoje , najlepiej zrestartować kompa i on jakby znowu odzyskał pewną pamięć , spróbuję tak jeśli mi wyskoczy ponownie taki crash
  13. ktoryś mod musi powodować zwiększenie ilości poboru ram,bo mi wyskakuje crash , critical error , wczesniej tego nie miałem , teraz już 3 raz po instalacji najnowszej wersji modpacka chciałbym dodać loga,ale go nie ma uprzejmie informuje,że posiadam system 64 bity więc mało co mi problem występował kiedy wprowadzono update , ale przedtem modpacki nie wywalały mi tego critical error,teraz coś 3 razy , któryś mod musi mieć buga bo strasznie mi żre pamięć teraz , i weź tu bądź mądry ,najlepiej sprawdzać jeden po drugim ale to czasu weźmie mnóstwo , na dodatek pierwszy raz mi w reports utworzylo plik , nigdy tam nie miałem takiego spakowanego
  14. kurde,uruchomiłem to co trzeba,usunęlo mi loga zip już utworzonego wcześniej,nie powinno tak być,wiec musiałem na nowo uruchomić grę ale tak nie widziałem problemu do tej chwili,dopóki nie wchodzę do zakładki misji bojowych i zaznaczeniu sobie której,zoabczyć jakimi okrętami mogę ukończyć,to mi się podświetlają , gdy przejrzę wszystkie okna w tej zakładce , nagle pokazuje mi w kazureli oznaczone tiery , co dziwne,na koncie głównym moim pierwszym nie mam tego problemu,lecz chodzi głównie o drugie konto,ciekawe dlaczego tak się dzieje oto zrzuty,pierwszy to wyłączone tiery drugi to,kiedy wchodzę w misje bojowe i np wybiorę tą codzienną trzeci jak wyłaczę escape to pokazuje mi to,że są włączone tylko te tiery chyba,że usunę mody i na nowo zainstaluje,na pierwszym koncie tak nie mam kiedy to wybiorę,ale później sprawdze jeszcze raz po ponownym uruchomieniu gry ,przełączeniu się na te drugie i ponownie na pierwsze,logi załącze kiedy się utworzą,po wybraniu Aslains_WoWs_Logs_Archiver.exe usunęlo mi ten plik utworzony,myślałem,że jak go uruchomię to na nowym modpacku 8.7.0.03 go utworzy
  15. filtry karuzeli nie działają poprawnie,samoczynnie oznacza okręty np kiedy wybieramy daną misję i jak wyjdziemy z okna misji bojowych pokazuje mi okręty danego tieru , kiedy odznaczę i uruchomię grę ponownie to samo się dzieje
  16. minimapka nie działa,chodzi o ten mod z kolorowymi okręgami od juger65,nie wyłączają się,są wszystkie włączone
  17. problem z karuzelą ,być może z ikonkami premium okrętów , ponieważ Monarch pokazuje mi ikonkę jako premium okręt jak i w karuzeli tak i w drzewku
  18. wszystko jest już ok,wgrałem ten plik i nie wyskakuje żaden komunikat
  19. pobrałem sobie dwa pliki DLL , oczywiście usunąłem visual studio c++ i na nowo pobrałem , brakowało jednak w folderze windows i syswow64 tego pliki DLL , jakby go usunęło coś , więc wrzuciłem pobrany taki plik i pobiorę najnowszą wersję paczki i spróbuję zainstalować , zobaczymy czy mi coś wyskoczy , w system32 miałem ten plik DLL to dziwne właśnie
  20. przy instalacji najnowszej wersji modpacka wyskakuje mi błąd ,że brakuje msvcp60.dll ,posiadam go na komputerze,inne gry instaluje normalnie i nie wyskakuje ten problem,tylko przy instalowaniu twojej paczki modów , o co tu chodzi ?
  21. Odznaki bitewne zamaist być u góry gdzie zawsze były pod wgraniu moda na ilość w jednym rzędzie dałem 8 i przesunięcie do centrum to są zaraz pod listą drużyny przeciwnej ,sprawdź to
  22. ok,wiec proszę o podpowiedź co dać za perki na Czapajew ? Mam ich 13 , ulepszenia dałem takie jak screenie także .
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.