Mojson Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 (edited) Witam czołgistów! Chciałbym Was poinformować, że klan Steel Hand prowadzi rekrutację w swoje szeregi. Poszukujemy osób do wspólnej gry na Twierdzach, CW i drużynkach. Grywamy przynajmniej 4-5 razy w tygodniu więc jesteśmy dość aktywnym klanem . Co możemy Ci zaoferować? Następujące rzeczy: -Wspólne granie po pracy, szkole czy czymkolwiek innym -Rezerwy na zarabianie, wolny exp itp -Plutony z klanowiczami -Pomaganie w expieniu czołgów -Ale przede wszystkim miłą wręcz rodzinną atmosferę Czego oczekujemy od gracza? Od gracza oczekujemy następujących rzeczy: - TeamSpeak'a z działającym mikrofonem ( ale jeżeli nie masz mikrofonu, to coś się wymyśli ) - Czołgu tieru VIII/X - Wieku przynajmniej 16 lat ( wyjątki mogą się zdarzyć po rozmowie na TS'ie ) Oto nasze dane kontaktowe: Profil klanu na stronie WG: http://eu.wargaming.net/clans/wot/500150444/?utm_source=global-nav&utm_medium=link&utm_campaign=wgnp Adres serwera TeamSpeak 3: 178.217.190.60:6320 GDY ŻONY I DZIECI ŚPIĄ DUŻO PIJEMY I GRYWAMY :D Miłego dnia życzę wszystkim i do zobaczenia w bitwie! Edited May 1, 2018 by Mojson Quote
Mojson Posted May 5, 2018 Author Posted May 5, 2018 Nie masz fioletowego WN8? Nie wiesz czy będą chcieli Cie do klanu? Nie martw się tym! Skontaktuj się z nami!!! Quote
Mojson Posted May 16, 2018 Author Posted May 16, 2018 Serdecznie zapraszam w szeregi naszego Klanu [-S-H]!! Quote
Mojson Posted September 13, 2018 Author Posted September 13, 2018 Zapraszamy serdecznie, rekrutacja wciąż trwa :) Piszcie śmiało na forum PW/Pod tym postem, wysyłajcie podania na stronie WoT'a. Quote
Recommended Posts