Mojson Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 (edited) Cześć mam mały (może i duży) problem z pokazywaniem statystyk z XVM. Po zalogowaniu się na konto wszystko działa poprawnie, lecz mój problem zaczyna się po kilku bitwach. Znikają mi statystyki moje i graczy z XVM (mam nadzieję, że dobrze to nazywam). Mam to od kilku dni. Reinstalowałem paczkę modów od Ciebie Aslain'ie oraz WoT'a, nic to nie dało. Jak widać na załączonym screenshot'cie, statystyk mojego konta. Innych graczy podczas bitwy i ładowania się do bitwy też nie widać. Pozdrawiam, liczę na pomoc.Aslains_WoT_Logs.zip Edited October 19, 2018 by Mojson Quote
beretp Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 mam tak samo od czasu ostatniej aktualizacji Quote
grzesiek_u2 Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 Ja niestety też, strona z xvm nie pokazuje żadnych kłopotów natomiast w grze po paru bitwach xvm nie żyje Quote
Mojson Posted October 20, 2018 Author Posted October 20, 2018 Mi chyba pomogła następna aktualizacja paczki od Aslain'a. Jak dla mnie temat może być zamknięty. Quote
Recommended Posts