Tehani Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Witam wszem i wobec. Nie wiem gdzie tkwi bład, pierwszy raz mi to wyskoczyło, wcześniej nie było problemów. Aktualizacja pobrana, zainstalowała się bez problemów - z racji tego że trwa konserwacja, brak możliwości logowania. Mod-Pack pobrany, zainstalowany - nie sygnalizowało błedów w czasie instalacji. Po instalacji próba logowania ... wyskakuje takie okienko z informacją, że czegoś brakuje - pytanie: czy błąd wynika z modu czy też klienta gry ?? Wszelkie potrzebne pliki byś mógł zobaczyć co i jak w załacznikach. Z pozdrowieniami _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
piotr Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Czesć. Ja robie instalke tylko z zaznaczeniem kasowania " resMod " , ale w 9.5 mialem problem taki ze musialem czasem 2 lub 3 x ponawiac instalacje bo sie wszystkie mody od razu nie instalowaly, a ostati patch to musialem z menadzera "kill proces" i dopiero po 2-3 krotnym takim procesie gra sie uruchamiala.....Hmmm dziwne :( Quote
Tehani Posted February 11, 2015 Author Posted February 11, 2015 Wyrzucone kompletnie wszystko, wyczyszczone wszystkie pliki i foldery, wyczyszczony folder apps/roaming/wargaming.net Zainstalowany od nowa klient gry - na czystym kliencie gry wszystko śmiga bezproblemów. Zainstalowany Aslain ModPack .... problemy jak wyżej, próby przeprowadzone trzykrotnie Quote
piotr Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 ale jak instalowales od 9.5 czy Test 9.6? No jak od 9.5 na 9.6 to tak, przedewszystkim wszystkie mody odpowiadajace za dzwieki beda wywalac gre , ja bynajmniej tak mialem kilka pachy temu :( a te z Testu czesto po wprowaszeniu finalnej wersji nie dzialaja....... :( Quote
facet Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Problem jest , że potrzebuje jakiegoś pliku z mapą "109_batlecity_ny.pkg". Ja rozwiązałem sobie to czyszcząc i przywracając stary plik "path". Quote
piotr Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Bo na tej mapie zostaly dokonane jakies zmiany i dla tego byl konflikt Quote
Tehani Posted February 11, 2015 Author Posted February 11, 2015 Bład tkwi w path.xml, to jest pierwsze co złapałem Drugi tkwi w tym że zmienia nazwe folderu res_mods/0.9.6 na 0.9.5 i gre wywala kompletnie Po próbie wyinstalowania moda poprzez instalator natywny Aslain Mod-Pack, gra nie uruchamia się w ogóle. Nie wiem co usuwa, nie grzebie dalej. Dalej nie wiem, informatykiem nie jestem :) Z pozdrowieniami ADD->> Czysta instalacja do innego folderu i wrzucone pare modów, które się zainstalowały do folderu res_mods/0.9.6 ... działa :) Oprócz jednej rzeczy - Korean HitZones - 2 zrzut ekranu w załączniku. Z pozdrowieniami Quote
Tehani Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 działało ... godzinę ... gdzieś jest błąd, nie wiem gdzie, cos gdzieś się krzaczy pomiędzy Quote
Recommended Posts