Valaquenta1964 Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Witaj Skorzystam i przy okazji, aby nie robić kolejnych tematów, poruszę kilka spraw. AD 1. Nie wiem czy u innych osób także jest coś takiego (dublowanie nazw tanków): Bez zainstalowanego ModPacka wszystko jest w porządku. U syna jest podobnie, wiec nie jest to wina gry samej w sobie czy też wina leży po stronie systemu (Windows 7 Home Premium). Dodam, że po zainstalowaniu patha 9.5 taka sytuacja pojawiła sie po raz pierwszy. Zaczęło to bodajże od zainstalowania ModPack'a w wersji v.4.1.13 lub v.4.1.14. Czy jest zatem możliwość poprawienia tego błędu? http://c.wrzuta.pl/wi15104/819200f1000e4c1b54dcac61 Dołączam także wymagane pliki. AD 2. Czy można spodziewać się szybkiego dorzucenia do ModPack'a WOT Tweakera oraz moda/ów usuwających mgłę? Mam już słabe oczka i każdy mod ułatwiający grę, dla takich osób jak ja, jest istnym zbawieniem. AD 3. Tak, wiem, że kilka osób napisze, że to przeżytek itd. Dla mnie jednak i dla wielu osób korzystanie z kombinacji klawiszy "W-S-A-D" jest mało komfortowe. Korzystam z klawiszy kursora od początku korzystania z komputerów, a dokładnie przy grach. Datuje sie to od 1985 roku. Tak, stary już jestem i stąd moja prośba. Czy można dodac w instalatorze dodatkowo wybór klawisza (DELETE lub END) do powiększania mapy? Rzecz jakby z z gruntu błacha, ale dla wielu osób będzie to bardzo wielkim ułatwieniem w grze. Dziękuję i Pozdrawiam _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Sedes_z__Bakelitu Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 AD 1. Nie wiem czy u innych osób także jest coś takiego (dublowanie nazw tanków): Bez zainstalowanego ModPacka wszystko jest w porządku. U syna jest podobnie, wiec nie jest to wina gry samej w sobie czy też wina leży po stronie systemu (Windows 7 Home Premium). Dodam, że po zainstalowaniu patha 9.5 taka sytuacja pojawiła sie po raz pierwszy. Zaczęło to bodajże od zainstalowania ModPack'a w wersji v.4.1.13 lub v.4.1.14. Czy jest zatem możliwość poprawienia tego błędu? Mogę odnieść się tylko do (1). WoT od pewnego czasu oferuje więcej info na minimapie i dubluje się to z modami. Poniżej wklejam screen - wybierz "nigdy". Quote
Valaquenta1964 Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 Dziekuję za tą część odpowiedzi/załatwienia sprawy. Podziałało. Quote
Recommended Posts