Third_Andrew Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 (edited) Czołgiem! Mam problem z ustawieniem minimapki pod siebie. Z racji tego, że modpack zawiera dwie sekcje z modami do minimapki (ta będąca częścią XVM oraz ta niezależna) a w ustawieniach gry też mamy kilka opcji, to miotam się między różnymi konfiguracjami i dalej nie mam tego czego chcę. Może ktoś jest w stanie mi pomóc, a może sam Aslain się zlituje. Mianowicie zależy mi na ustawieniu: Domyślnie na mapce chcę mieć: okrąg maksymalnego zasięgu rysowania okrąg aktualnego zasięgu spotowania (dynamiczny, zmieniający swą średnicę podczas ruchu kadłuba) przerywaną linię kierunku patrzenia z kropkami co 100m linię pokazującą kierunek jazdy klasyczne znaczniki czołgów BEZ NAZW ostatnią znaną pozycję czołgów przeciwnika Po przytrzymaniu przycisku Alt chcę mieć: to co wyżej plus: nazwy czołgów pokolorowane ratingiem WN8 otoczki wokół ikonek pokazujące ilość HP Tak mam to poustawiane: A tak to wygląda w grze: Jak widać, po przytrzymaniu przycisku ALT nazwy graczy zaśmiecają widok i czynią minimapę nieczytelną, a ponadto są zdublowane. Może ktoś ma jakieś pomysły? Czy może w którejś aktualizacji instalator zostanie wzbogacony o potrzebną mi opcję? Pozdrawiam, Aslain! Edited August 27, 2020 by Third_Andrew Wkradła się niepotrzebna grafika z innego posta. Quote
Recommended Posts