T3mp0 Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Hej Po zainstalowaniu Aslains_XVM_Mod_Installer_v.4.3.6_97.exe pojawiły mi się inne niż wybrane kolory (a zawsze mam 10 kolorów Wotlabs, ale nawet jak zmienię na np. 6, to jest to samo) i liczby z... kosmosu: Usunąłem zawartość katalogu res_mods i zainstalowałem od nowa, ale jest to samo. Czy ktoś zna przyczynę i wie jak wrócić do normalnych, wybranych przeze mnie kolorów? (10 original Wotlabs) Quote
W4RTHUN3R Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Juz było o tym pisane.To nie zaden bład tylko zle ustawione wyswietlanie statystyk.To co masz na screenie to twoja ocena osobista prosto z gry.Zeby to zmienic, wejdz na strone modxvm.com, zaloguj sie przez swoje konto do wota, po zalogowaniu u gory strony bedziesz widzial zakladke setting (strona musi byc po angielsku, domyslnie jest po rusku) klikasz ja wysiietla ci sie menu i na dole masz zaznaczony wgr czyli wargaming rating inaczej ocena osobista, zmien zaznaczajac wn8,zamknij strone i gotowe. 3 Quote
T3mp0 Posted May 1, 2015 Author Posted May 1, 2015 Dzięki, działa! PS Dziwne to, bo ja nic nie zmieniałem, a ewidentnie stało się to po najnowszej instalacji Aslaina, bo u brata stało się to samo (inny komputer, inne ustawienia). Quote
Recommended Posts