The_Ja Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Wie ktoś jakim klawiszem włącza się światła w czołgach? Bo zainstalowałem tego moda, i zapomniałem sprawdzić Quote
Rosomak53 Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Czołem, ktoś mi wyjaśni do czego te światła służą? Poza ozdobą?I mam nadzieję, że są widoczne tylko dla nas... Quote
rebep2 Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Służą do obniżenia ilości fps w grze - jakbyś miał za dużo :P Quote
Rosomak53 Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Mam dużo i nie zauważyłem obniżenia fps przez te światła. Niestety, poza jednym głosem sfrustrowanego użytkownika złomu, żadnej sensownej odpowiedzi... Zakładam, że to bezsensowny gadżet. Quote
(GB-R)MarekTor Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Tylko ozdoba,na słabszych komputerach możliwie ze poprawiają grafikę,masz przyciemniony obraz.Tylko ty je widzisz w grze,możesz zrobić screena lub nagrać bitwę,była nakładka do ToG-a z rakietą Quote
CromTheHoly Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 widać nieraz przeciwników, znaczy się same światła, a czołgu nie, więc na dobrą sprawę można powiedzieć, że się przydają ;) Quote
(GB-R)MarekTor Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Tak,ale czy już doczytałeś,wg banuje mody i graczy używających,info na blogu domina dałem link w dyskusji ogólnej. Quote
Recommended Posts