Kris_Poland Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 (edited) Hej Jako że chciałbym pomóc i w tej kwestii nie chcę zostać parszywym egoistą, przesyłam DO MODYFIKACJI skrypt, który sprawdza aktywność określonej aplikacji i w przypadku jej nieobecności wykonuje kopie zip, liczba kopii jest trzymana przez określoną pulę dni wstecz. Pliki wymagają modyfikacji i działacie na nich na własną odpowiedzialność, osoby znające skrypty i jakieś tam podstawy z pewnością swobodnie sobie poradzą z adaptacją do własnych celów (wykonywałem tutaj kopię przeglądarki FF z harmonogramu zadań) Oczywiście Aslain jest tutaj nie kwestionowanym guru i w jego kwestii pozostawiamy dalszy rozwój produkty dzięki naszemu wsparciu, o czym proszę pamiętać 😉 Link1 Link2 Proszę Aslaina o autoryzację postu Serdecznie Pozdrawiam Kris Edited March 8, 2023 by Kris_Poland Quote
Kris_Poland Posted March 10, 2023 Author Posted March 10, 2023 (edited) Wykonałem skrypt kopii katalogu Aslain_Modpack skrypt wykonuje pełną kopię co dwa dni po załączeniu do harmonogramu zadań, (można tez załączyć wykonanie z harmonogramu po zalogowaniu) z utrzymaniem wersji do 14 dni Można by załączyć wykrywalność apki Aslaina z aktywnych aplikacji, nie mniej jednak tutaj pojawiają mi się tutaj trzy nazwy dlatego też należy zwrócić uwagę czy instalator jest wyłączony Załączam, może się komuś przyda Link1 skrypt Link2 Harmonogram Pozdrowionka Edited March 10, 2023 by Kris_Poland Quote
Recommended Posts