adams032 Posted July 14 Posted July 14 Witam mam problem z wejsciem do gry po wymianie dysku twardego pojawia sie komunikat braku polaczenia z serwerem i kod 6005 moze ktos cos podpowiedziec ps jestem laikiem komputerowym wiec poprosze jak cos o tlumaczenie jak chlopu na miedzy Quote
BGT Posted July 14 Posted July 14 5 godzin temu, adams032 napisał(a): Witam mam problem z wejsciem do gry po wymianie dysku twardego pojawia sie komunikat braku polaczenia z serwerem i kod 6005 moze ktos cos podpowiedziec ps jestem laikiem komputerowym wiec poprosze jak cos o tlumaczenie jak chlopu na miedzy instalowałeś od nowa grę czy przerzucałeś ze starego? Klient napewno musi zostać zainstalowany od nowa Quote
adams032 Posted July 16 Author Posted July 16 swieza instalacja moge wejsc na konto aby np dodac kod bonusowy itp natomiast do samej gry nie moge sie dostac Quote
BGT Posted July 17 Posted July 17 11 godzin temu, adams032 napisał(a): swieza instalacja moge wejsc na konto aby np dodac kod bonusowy itp natomiast do samej gry nie moge sie dostac ustaw godzinę zgodną z cet i date Quote
adams032 Posted July 25 Author Posted July 25 wpadla szwagierka i ustawila zemoge wejsc nie z launchera a z pliku jako administrator wiec tymczasowo moge poszalec i dzieki za wskazowki 1 Quote
Recommended Posts