ProRyba Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Witam , z tej strony ProRyba.Od ostatniego czasu ( dokładniej od kiedy zainstalowałem paczkę modów 4.5.1 oraz zainstalowania moda na zmianę regionu gry ) mam problemy z grą - tzn. - jak zainstalowałem moda na zmianę regionu - WoT w ogóle. się nie uruchamiał , po ponownym zainstalowaniu gry ( i wcześniej odinstalowaniu mod-packa i klienta gry ) gra działała normalnie , więc zainstalowałem ponowie paczkę modów ( bez moda na zmianę regionu gry ) i wszystko z pozorów działała bardzo ładnie , tylko po kilku bitwach - gra się wyłącza ( przykładowo - grałem Kv-1 i podczas ładowania gry - wot się wyłączył , a po ponownym jego uruchomieniu po czasie efekt był ten sam ) , jak do tej pory nigdy tak się nie działo ( a gram już ok. dwa lata ) . Myślę , że opisałem mój problem w miarę zrozumiale i szczegółowo - czekam na odpowiedź i pozdrawiam! python.log xvm.log _Aslain_logs.zip Quote
blacky_87 Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Użyj trochę mózgu i poczytaj zanim założysz kolejny temat dotyczący crashowania się wota. Problemem jest najnowszy patch 9.9, wina nie leży po stronie paczki Aslaina. Należy oczekiwać cierpliwie na micro patcha naprawiający problem crashy. 2 Quote
ProRyba Posted July 23, 2015 Author Posted July 23, 2015 Szczerze mówiąc wina ( moim zdaniem ) jak na razie nie stoi po stronie Wot'a a w tym wypadku modów Aslain'a i nwm czy zauważyłeś ale pisałem , że kiedy paczki nie miałem to gra działała bez zarzutów , więc następnym razem trochę poczytaj ze zrozumieniem i trochę odnoś się kulturalniej do mnie , bo nic złego Tobie nie zrobiłem . Chciałem poza tym poinformować Aslaina , że po wgraniu nowszej paczki i poonwnym zainstalowaniu gry (nie zaznaczając modu z którem miałem problem ) - wszystko działa bez zarzutów w kwestii wyłączania się klienta gry . Quote
Recommended Posts