skitels945 Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 (edited) Instalator paczki instaluje inne wersje danego moda niż te co zaznaczyłem, a do tego instaluje część modów których nie zaznaczyłem przez co nie mogę wejść do bitwy bo jest zbyt dużo modów dla mojego komputera i łącza żeby je wszystkie wczytać przez co albo mnie wywala (zawiesza się przy pełnym pasku ładowania bitwy jaśniejszego koloru niż zwykle), albo zajmuje to tyle czasu że już jest dawno po bitwie i jedyne co mogę zrobić to próbować wygrać przeciw 8-9 czołgom. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Edited July 23, 2015 by skitels945 Quote
skitels945 Posted July 23, 2015 Author Posted July 23, 2015 Teraz zauważyłem że nie dołączyłem plików log, już je podesłałem Quote
ProRyba Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Czytałeś WSZYSTKO ze zrozumieniem to co pisało przed zaznaczaniem modów ? - tam powinieneś zobaczyć w czym tkwi Twój problem . Quote
skitels945 Posted July 23, 2015 Author Posted July 23, 2015 Czytałem za pierwszym razem jak ustawiałem sobie konfiguracje, potem tylko odznaczałem te same mody przy aktualizacji paczki. Wcześniej wszystko działało i nie miałem większych problemów Quote
ProRyba Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 W instalatorze , albo na stronie pisało , że jeżeli mieliśmy w poprzedniej paczce zaznaczony mod a w nowszej wersji go nei zaznaczymy to i tak nam się zainstaluje - spróbuj może zrobić tak jak na zdj. to pomoże ( oczywiście jeżeli jest taka opcja to zaznaczamy w paczke " bez modów " lub wgl. nic nie zaznaczamy ) Quote
skitels945 Posted July 23, 2015 Author Posted July 23, 2015 Zaznaczałem wszystkie 3 opcje tak jak na zdjęciu i niestety nie pomogło, do tego instalator instaluje wersje eksperymentalną ikonek czołgów, kiedy zaznaczam klasyczną, oraz instaluje oba detektory lagów serwera, przez co oba są pokazywane mimo odznaczenia tego którego nie chcę. Quote
ProRyba Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 To miej nadzieje , że Aslain odpisze Ci na Twój problem . Pozdrawiam! Quote
skitels945 Posted July 23, 2015 Author Posted July 23, 2015 Mam taką nadzieję! Ale dzięki za pomoc i tak ;) 1 Quote
Recommended Posts