PIPPEN Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 (edited) Witam od zwsze gram w wota na pelnych ustawieniac i nigdy mi nie spadaly fpsy do tego co sie teraz dzieje .Bez modów jest wszystko wporządku ale na paczce aslaina zaraz mam problemy tego typu ,ze mam ponad 60 klatek a tu nagle 15 i znów 60 i sznow spadek i tak cyklicznie .Czy ktoś wie który mod tak może swirowac. Wgrywam zawsze te same a wiec któryś po aktualizacji musi zle dzialac. Karta graficzna radeon 7970 lightning procek amd 8350 16gb ram windows 10 najnowsze stery _Aslain_logs.zip Edited September 4, 2015 by PIPPEN Quote
iwan Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Możliwe że XVM daje w kość, po wywaleniu statystyk xvm-a lepiej idzie, oczywiście wszelkie mody na żywo w bitwie co wyswietlają wyniki też odrzucilem i jest lepiej. Quote
PIPPEN Posted September 4, 2015 Author Posted September 4, 2015 (edited) u ziomala jest ok ale on gra na srednich ustawieniach .Juz nie raz tak bylo ,ze na roznych konfiguracjach sprzetowych rozne mody inaczej sie zachowuja Od zawsze wgywam to samo i mam po 60 fpsow a teraz nagle xvm tak daje czadu ze do 10 spada??? Edited September 4, 2015 by PIPPEN Quote
PIPPEN Posted September 4, 2015 Author Posted September 4, 2015 Kurde teraz zagrałem arta i mam po 20 fpsow na arcie gdzie zawsze miałem 2xtyle co na czolgach coś jest nie tak z ta paczka albo po nowej aktualizacji wotowskiej Quote
cezary1808 Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 U mnie jest niestety taki sam problem, włączę grę mam czasem do 30 fps by potem mieć 10 - 15 fps a i nawet mniej na arcie, tak to się grać nie da :D I wyrzuca mnie z gry przynajmniej raz dziennie. Też się zastanawiam czy to wina gry? Wcześniej mialem nawet po 60 fps przy wyższych ustawieniach grafiki... Quote
PIPPEN Posted September 6, 2015 Author Posted September 6, 2015 (edited) Nie no grałem bez modów i jest po ponad 60 fpsow do 90 to to wina ktoregos moda anie gry juz to nie raz sie przerrabialo.Dziwne ,że nikt nie wie o co chodzi tu są ludzie co na modach zeby zjedli a nikt nie pomoże. Edited September 6, 2015 by PIPPEN Quote
Recommended Posts